8.7 C
Igualada
Friday, 1 March 2024

Un article de

L’hort d’Àuria obre la venda al públic
L

Publicitat

La Fundació Àuria obre la venda de productes de l’hort a la ciutadania després d’obtenir la certificació de venda de proximitat per part de la Generalitat de Catalunya. El projecte- formatiu laboral- pretén inserir laboralment a joves amb especials dificultats en projectes d’agricultura que busquin perfils professionals per cobrir les seves demandes de producció.

La venda al públic es farà al camí dels horts de Can Titó situats al Parc Fluvial-a la ribera del riu Anoia- on es podran trobar verdures de temporada conreades amb criteris ecològics, reutilitzant compostos naturals de les restes vegetals i orgàniques generades pels propis cultius o provinents dels ramats de la zona.


L’equip de treball recomana- per reduir el consum de plàstic- que els consumidors portin la seva bossa. Un projecte que sota criteris de responsabilitat social aplica criteris derivats de l’economia circular.

La parada ha estat elaborada, amb fusta reciclada, pel mòdul formatiu de rehabilitació de mobiliari per la que s’han reutilitzat bobines del cablejat d’Iguana. Per facilitar la venda, Àuria Fundació ha establert l’horari de dilluns a divendres, de 10,00h a 12:00h.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies