7.4 C
Igualada
Divendres, febrer 26, 2021

L’hivern és ideal pels tractaments d’estètica

L’estiu és una època en què estem tots més relaxats i tenim més temps per dedicar-nos a nosaltres mateixes, però si volem fer-nos algun tractament estètic és millor que ho realitzem a l’hivern.

L’hivern és ideal, entre altres factors, perquè no hem de patir els efectes de la calor sufocant, els raigs del sol no són tan forts i portem la major part del nostre cos coberta per la roba. Tot això facilita, en gran mesura, la protecció i recuperació de la pell que ha estat tractada, de manera que la cicatrització serà molt millor.

A més, a nivell psicològic, és molt millor recuperar-se d’una intervenció a casa amb cert nivell de repòs i tranquil·litat. Pel que l’hivern és el moment perfecte, quan l’estar a casa no és cap obligació sinó més aviat una elecció.

Després de parlar amb els especialistes podem explicar-te que tractaments d’estètica es realitzen preferiblement a l’hivern.

En primer lloc et recomanem el tractament per combatre les varius i les aranyes vasculars. El procés de recuperació exigeix ​​la protecció enfront dels raigs solars i els embenats compressius són molt més fàcils de portar quan s’amaguen sota la roba a l’hivern.

En segon lloc, en aquests mesos de més fred, és perfecte realitzar-te un peeling així com tractaments facials amb vitamines. Amb el peeling s’aconsegueix una renovació total de les cèl·lules mortes deixant al descobert una nova pell més sensible als agents externs. Per això és important evitar l’exposició solar i la calor que podria produir certa inflamació.

Els tractaments amb vitamines són molt recomanables quan el nostre rostre està apagat per la deshidratació que produeixen les calefaccions costat de la sequedat que provoca el fred i el vent. Pel que necessitem nodrir la pell de la cara per augmentar la lluminositat i la hidratació.

En tercer lloc l’hivern permet realitzar còmodament i sense presses la depilació làser.

Tot i que avui dia la tecnologia permet realitzar la depilació làser amb la pell bronzejada i no et suposa cap limitació durant l’estiu, és molt adequat poder realitzar les sessions recomanades (de 6 a 8 pel cos i entre 8 i 10 per la cara) amb un interval de 2 a 3 mesos per actuar a la fase de creixement del borrissol, aconseguint així una major eficàcia. Pel que començant ara el teu programa de depilació, arribaràs a l’estiu amb la depilació definitiva, perfectament realitzada.

En darrer lloc et recomanem com a intervenció estètica ideal de realitzar a l’hivern, la liposucció.

És, entre totes les comentades, la intervenció que requereix de majors cures postoperatòries, difícils de poder dur a terme en èpoques caloroses. La liposucció serveix per extreure els cúmuls de greix acumulat, i després d’aquesta extracció es recomana portar uns embenats de compressió durant un temps que no serà inferior a quatre setmanes. La roba que solem portar a l’hivern facilita molt més el poder dissimular aquests embenats i el protegir la zona tractada del sol és imprescindible ja que el prendre el sol després de la liposucció està totalment desaconsellat.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La MICOD organitza una cinquantena d’actes per commemorar el Dia de la Dona

Les regidores dels set municipis de la Conca d’Òdena han presentat aquest dimecres un farcit programa d’actes de commemoració del 8 de març, el...

Es convoca la 16a edició dels Premis Igualada Recerca Jove

La tinenta d’alcalde Carlota Carner ha anunciat aquest dimecres la convocatòria d’una nova edició dels Premis Igualada Recerca Jove atorgats als treballs dels alumnes...

El nou Espai Social i Cultural de Calaf portarà el nom de Carmen Arrojo i Maroto

El passat dilluns, Calaf va celebrar el ple municipal, en format online, del mes de febrer. Un dels primers punts va ser l'aprovació per unanimitat...

Han tingut temps, però no interès

La Diputació de Barcelona afirma que Igualada no té un pla de reactivació econòmica i social davant l’impacte de la covid-19 Som a les portes...

Igualada acollirà un fòrum sobre el comerç català el proper dilluns

Comentar i debatre el present i el futur del comerç local, aquest és l’objectiu del FORUMCOMERÇCAT, organitzat per Igualada Comerç i que es celebrarà...
Compartir