L

14 de maig de 2018

Aquest diumenge el CHI s’ha desplaçat a Barberà del Vallès per jugar el partit
de tornada pel títol de Segona Catalana.

En el partit d’anada el resultat havia estat de 29 a 29, per el que el resultat d’aquest partit era definitiu.

Tot el partit ha estat tan igualat que fins darrers segons no s’ha aclarit qui seria el campió d’aquesta lliga, com en el partit d’anada el marcador sempre ha estat un o dos gols amunt o avall per un equip o l’altre, pels dos equips era impossible deixar a l’altre enrere, l’Igualada ha lluitat com sempre fins a l’últim moment, no ha donat mai cap pilota per perduda i el Barberà no ha pogut jugar mai amb comoditat a la seva pista.

La primera part acabava amb un 20 a 19 que deixava totalment pendent el resultat de la segona part.

La represa de la segona part ha estat igualment disputada entre el dos equips, no es veia quin dels dos podia guanyar aquest partit. L’Igualada ha jugat un partit impressionant a casa del rival, amb una defensa molt forta i atacant també amb molta efectivitat.

Tota la segona part ha estat igual a la primera, un gol o dos amunt o avall en ambdós equips i ja es preveia un final de partit d’infart.

En l’últim minut el resultat era de 35 a 35 , en un atac del BM Barberà quan faltaven 30 segons aquests materialitzen el gol 36, encara quedaven uns segons que l’Igualada ha pogut aprofitar per atacar i poder tirar a porta, però l’últim tir a porta del jugador del Igualada l’ha pogut aturar el porter del Barberà, resultat final 36 a 35.

Podem dir que és just el resultat perquè tots dos equips han lluitat molt i a la pista s’ha vist un handbol de molta qualitat, amb joc net per part dels dos equips i un espectacle pels seguidors dels dos conjunts.

L’Igualada ara pot anar tranquil a Primera Catalana, ha demostrat que té un nivell excel·lent i que com diu el seu entrenador, en Pol Cantero, “no anem a Primera per subsistir, anem per guanyar”

Enhorabona al Finques Argent Handbol Igualada, a tot l’equip i tècnics, han aconseguit situar l’handbol igualadí entre els millors de Catalunya.

Entrenats i dirigit per Pol Cantero, han jugat:

Ajudant d’entrenador: Hilari Canales

Porters: Jordi Bermej o(3 aturades), Eric Plaza(7 aturades), Carles Serra (reserva)
A la pista: Oscar Visa (9), Adrià Suero (10), Rubén Àlvarez (2), Esteban Lezama (4), Josep Lluis Àlvarez, Roger Calzada, Jordi Grado(4), David Cubí (4), Marc Vilches (2), Sergi Garcia.