L’Handbol Igualada empata en el seu primer partit a casa
L

17 d'octubre de 2018

L’Handbol Igualada va disputar el passat cap de setmana el segon partit de lliga, el primer a casa. El rival, l’Handbol Garbí de Palafrugell, és un equip ja consolidat a primera divisió i per aquest motiu es preveia d’entrada un partit difícil pels igualadins. La igualtat va ser la tònica dominant en la primera part, ja que el marcador sempre va estar entre un o dos gols a favor o en contra d’un equip o de l’altre. Les defenses dels dos equips van ser les protagonistes, fet que queda demostrat amb el 9 a 9 que lluïa el marcador a la mitja part del partit.

En la represa el joc dels dos equips va ser el mateix, defensa aferrissada que no permetia marcar als golejadors d’ambdós conjunts amb uns marcatges molt efectius i el marcador continuava reflectint aquesta igualtat.

El joc net dels dos equips va permetre veure un partit espectacular, sobre tot els últims minuts de joc, que van ser d’infart. Resultat just el 23 a 23, ja que qualsevol dels dos equips es mereixia guanyar.

La propera jornada, la tercera, serà de descans per l’Handbol Igualada i a la jornada 4 es tornarà a jugar a les Comes,contra l’Handbol Pardinyes de Lleida.