L’Handbol Igualada debuta a Primera Catalana amb una clara victòria

10 d'octubre de 2018

El passat dissabte l’Handbol Igualada es desplaçava a Martorell per disputar el primer partit de la temporada davant el Club Handbol Martorell, partit en què els dos equips debutaven en aquesta competició.

En els primers minuts de la primera part de l’encontre tots dos equips van sortir molt forts, l’Igualada es va posar davant des de l’inici però no aconseguia deixar enrere al Martorell. Els resultats parcials eren entre 2 i 5 gols de diferència, fins que arribat el fi de la primera part l’Igualada es posava pel davant amb un 13 a 17 que donava bones sensacions de cara a la segona part.

A la represa els igualadins van sortir a deixar el partit resolt, reforçant molt la defensa i la porteria i assegurant l’efectivitat dels atacs. Tot i això, el Martorell no baixava el seu joc i els primers minuts plantava cara als anoiencs. Però a partir del minut 10 d’aquesta segona part l’Igualada engegava la màquina i amb un joc molt ordenat tant en defensa com en atac va començar a distanciar-se del Martorell. Al minut 20 el resultat era de 21 a 28, però l’Igualada semblava no tenir prou i va continuar amb el seu joc ràpid i efectiu que no deixava respirar al Martorell. Acabant el partit amb un contundent 23 a 32, nou gols de diferència que van deixar un bon regust a l’equip igualadí.

En resum, en un bon partit de l’Igualada davant un bon equip com el Martorell, l’equip igualadí va donar molt bones sensacions de cara al campionat de lliga, amb uns jugadors molt motivats i amb ganes de fer les coses bé.

El pròxim partit es jugarà a Les Comes contra l’Handbol Garbí de Palafrugell, equip ja més veterà en aquesta categoria i en el que es podrà veure el nivell de joc del Finques Argent Handbol Igualada davant un equip més fort teòricament que l’igualadí.