L’exterior del Mercat de la Masuca estrena uns vinils que mostren la seva futura transformació
L

13 d'octubre de 2021

L’exterior del Mercat de la Masuca va estrenar, el passat dissabte al migdia, uns nous vinils informatius que mostren quin ha de ser el futur d’aquest epicentre comercial igualadí. A través d’aquests panells informatius, que s’han col·locat a l’exterior de l’antiga oficina bancària, s’hi pot fer un recorregut per diverses imatges que mostren la història i l’evolució del mercat així com també imatges del què serà el futur Mercat de la Masuca un cop acabi la concessió actual. En un dels vinils, a través d’uns petits forats, es pot visionar un vídeo amb declaracions de diverses placeres i del regidor de Dinamització Econòmica, Jordi Marcè.

La inauguració d’aquests nous vinils, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, explicava que “l’objectiu actual del govern és tenir un mercat de 3a generació on es pugui també elaborar i degustar producte de km0”. L’alcalde d’Igualada assegurava que aquest futur mercat serà “un mercat adaptat al segle XXI, que aposta pel producte de proximitat i que es convertirà en un referent de servei ja es farà sempre al costat dels placers del mercat en un projecte de tothom”.

Per acabar, Castells destacava que a l’entorn del mercat ja s’hi està transformant la ciutat amb les obres de la nova oficina del SOC que ha d’obrir d’aquí a dos mesos, les obres del Campus de la Salut de la Universitat de Lleida, que acollirà a 500 estudiants, alhora que s’estan construint dues promocions d’habitatge públic i d’aquí 18 mesos, la nova entrada de la Ronda Sud ha de convertir el carrer d’entrada al Mercat en un vial importantíssim per la ciutat. A banda, en el seu parlament l’alcalde també va remarcar la millora de les accessibilitats a les voreres de l’entorn del Mercat, i que actualment es treballa en les que estan situades a l’avinguda Caresmar entre el Mirasol i el carrer de Joaquima de Vedruna per assolir un “espai potent, accessible i que sigui un pol d’atracció per tota la comarca”.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?