22 de novembre de 2022

EBAE SESE A 59
EVENTS CB IGUALADA 55

El passat dissabte, l’Events CB Igualada jugava a la complicada pista de l’EBAE SESE A de Barcelona.

El primer període va estar igualat en tot moment menys en el darrer minut, quan les barcelonines van aconseguir eixamplar el domini en el marcador a cinc punts, 17 a 12.

En el segon període, les jugadores del SESE van sortir més intenses i amb més encert de cara a cistella. Un parcial de 7 a 0 posava el màxim avantatge a favor de les locals, 24 a 12. Les igualadines van tardar 5 minuts en anotar la primera cistella i posteriorment van tornar el parcial el parcial rebut. En els darrers minuts del període, les blaves tornaven a col·locar més punts d’avantatge en el marcador. Al descans s’arribava amb un 32 a 24.

En el tercer període, les locals van tornar a sortir molt encertades i amb dos triples consecutius aconseguien tornar als 12 punts d’avantatge. Les igualadines no donaven el braç a tòrcer i seguien treballant de valent per a reduir les diferències. Al final del període s’arribava amb cinc punts de desavantatge, 46 a 41.

En el darrer període, les igualadines van seguir amb la dinàmica de joc ascendent i degut a això, van aconseguir col·locar-se a només un punt, 50 a 49. Però posteriorment les locals van ser capaces de reaccionar i fer un parcial de 9 a 0 que posava les coses molt difícils per a l’equip de Xiki Almendro. En els darrers minuts, les igualadines van aconseguir reduir la diferència a 4 punts. Al final, derrota de l’Events CB Igualada per 59 a 55.

El proper partit del conjunt igualadí serà dissabte 26 de novembre a Les Comes contra el Wecolors AB Premià a les 17:30.