L’Events CB Igualada recupera el camí de la victòria

31 de gener de 2022

EVENTS CB IGUALADA 56
DRAFT GRAMENET 53

Retrobament amb la victòria de les blaves en un partit disputat fins l’últim segon.

Un inici de partit molt diferent al de la setmana passada, amb un intercanvi de bon joc i encert per part dels dos equips, que feia portar un resultat molt empatat. Les jugadores del Draft Gramenet, amb més encert de la línia de tres i una ratxa de parcial de 0-7 en el minut quatre de partit, les col·locava per davant en el marcador, fent un primer quart de 10-18.

En el segon període, les jugadores de Sergi Alamillo col·locaven un parcial a l’inici de 9-0, remuntant així el partit. Les jugadores visitants responien amb un triple, quan les blaves tornaven a col·locar un parcial favorable de 7-0, obligant així a parar el partit a les rivals. Un molt bon joc dels dos equips, feia que arribessin al final amb un parcial de 18-10, amb un resultat a la mitja part de 28-28.

En la represa del partit, es seguia amb els intercanvis de cistelles i de bones jugades, que no deixava que cap dels dos equips acabés de prendre la davantera en el partit. Un nou parcial de 15-16, col·locava les visitants per davant, amb un marcador de 43-44.

En l’últim període, el joc seguia sense decantar-se, encadenant els dos equips errors des de la línia de tir lliure, que feien impossible una avantatge suficient per qualsevol dels dos equips. Un final de partit d’infart, arribant als últims segons de joc on les igualadines aconseguien tenir tres punts de renda, ja difícils de superar per les jugadores de Draft Gramenet. L’últim parcial era de 13-9.