L’Events CB Igualada no dona cap opció al CB Valls

5 d'octubre de 2021

CB VALLS LEAR  53
EVENTS CLUB BÀSQUET IGUALADA 78

La pista del CB Valls Lear sempre és una pista molt difícil de jugar, però tot i així l’Events CB Igualada es va imposar en el partit de la segona jornada de Copa Catalunya. El primer període va estar marcat pel bon ritme inicial de les igualadines, començant a connectar atacs productius. Les jugadores de Sergi Alamillo entraven al partit amb un bon joc, tot i la falta d’encert dels primers deu minuts de partit dominaven l’electrònic. El primer parcial va ser de 13-17.

El segon període, les visitants es van sentir molt més còmodes a pista, amb un gran encert, amb 3 triples i 7/8 en tirs lliures. Les jugadores del CB Igualada mostraven un bon joc, posant en dificultats a l’equip local, portant el ritme del partit. El segon parcial va ser de 14-24, posant un resultat a la mitja part de 27-41.

En la represa del partit, les blaves seguien amb la mateixa dinàmica i posant en situació molt compromesa l’atac de l’equip local, que no aconseguia anotar. Les jugadores anoienques seguien amb el gran encert des de triple i deixant l’equip rival amb una anotació de tan sols 7 punts durant els deu minuts de període. El parcial era de 7-24 i s’encaraven els darrers deu minuts amb el partit ja sentenciat, 34-65.

L’últim període del partit va ser el menys lluït en l’atac de les igualadines, deixant veure el gran esforç de tot el partit. Van cometre errors en defensa que els va portar a perdre l’únic període del partit on les locals van anotar més. El parcial va ser de 19-13, arribant al resultat final de 53-78.

Més enllà del resultat, cal destacar el debut de Núria Capdevila, que es va estrenar amb anotació. Una jugadora de les categories inferiors del CB Igualada.

El proper partit de les igualadines serà a Barcelona, a la pista del CB Grup Barna A, el dissabte 9 d’octubre a les 18:00h de la tarda.