L’Events CB Igualada es desinfla a la pròrroga i cau a casa contra el Premià

29 de novembre de 2022

EVENTS CB IGUALADA 59
WECOLORS AB PREMIÀ 68

L’Events CB Igualada rebia a casa al Wecolors-A.B Premià, en un partit contra un equip molt similar i amb dinàmiques molt semblants. Les de Xiki Almendro arribaven al partit amb 3 baixes, però recuperant a Júlia Fuertes com a referent interior.

Un primer parcial de gran encert de les blaves va permetre a l’equip establir una diferència de set punts, que permetia somiar amb un partit plàcid. Però les de Premià van saber reaccionar i evitar que les igualadines marxessin en el marcador. Final de parcial de 15-11.

Un segon quart amb desencert de les jugadores igualadines va permetre al Premià trobar-se còmode en defensa i dur així el ritme del partit. L’encert des de la línia de 3 va castigar a les d’Igualada. Tot i això la diferència al descans només era de tres punts, deixant el partit del tot obert.

Després del descans, ambdós equips sortiren a endur-se la victòria. Això va dur el partit a una alta intensitat física: el joc interior era dur i la defensa a ambdós costats de la pista plena de contactes. Aquest canvi de ritme va permetre a les blaves recuperar l’encert perdut en el segon quart. Tot i això, les de Premià van seguir el ritme i s’arribà al final del parcial a 44-47 .

Al principi de l’últim període, les locals van fer una gran feina a l’hora de mantenir la tensió i aguantar les envestides de les rivals; però a partir dels últims 5 minuts el desgast físic i i els errors de concentració van sortir cars: desencert en la línia de tir lliure i pèrdues de pilota van fer que, tot i guanyar el període (14-11), el partit anés a la pròrroga.

El 5è període va començar ajustat, però un bon parcial de les de Premià, amb triple inclòs, va treure a les blaves del partit mentre pujava la moral de les visitants.

Final de 59-68 que recorda l’alt nivell de la categoria. La setmana que ve, les de Xiki Almendro s’enfrontaran al Joventut les Corts, un partit vital per començar bones dinàmiques.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?