16.3 C
Igualada
Divendres, maig 27, 2022

L’estètica com a professió d’èxit

Ivet Pons - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.catVivim en una societat en la que jutgem de manera frívola i superficial els altres i en la majoria dels casos per la seva imatge.

La societat és conscient d’aquesta realitat i això fa que cada cop més augmenti la inseguretat i l’exigència en un mateix. Aquí és quan la nostra professió entra en escena perquè gràcies als avanços científics i tecnològics podem ajudar a les persones que ho necessiten a sentir-se més bé, tant físicament, com interiorment i anímicament!. Però les primeres que hem de cuidar la nostre imatge som les pròpies esteticistes, doncs els altres esperen que la nostra imatge estigui d’acord amb allò que ells busquen. El futur laboral o empresarial de qui esculli l’Estètica com a professió, comença amb:

-Una bona formació i en l’ambició diària de millorar i completar el nivell de coneixements i estar al dia de totes les noves tècniques.

-Muntar el teu negoci amb gust. Si venem estètica hem d’oferir estètica en tot, des de les nostres instal·lacions fins la nostra imatge.

exito-Estimar la professió sabent que tenim en les nostres mans la satisfacció de moltes persones i que depèn del nostre treball ajudar a augmentar l’autoestima d’aquells que confien en nosaltres. Aquesta és una de les professions en les quals s’inverteixen moltes hores, amb un desgast de treball físic i mental important, doncs ens dediquem no tan sols a cuidar la imatge, sinó tambè a escoltar els problemes dels nostres clients: tenim en compte que moltes alteracions físiques són psicosomàtiques i necessitem equilibrar la part emocional per obtenir millors resultats.

– Realitzar una bona gestió de clients. Programes de fidelització, ofertes exclusives, tenir detalls amb els clients lleials….

– Fer una bona selecció de proveïdors i intentar treballar amb els millors productes i amb l’última tecnologia del mercat.

– No ser excessivament agressius amb les vendes. El client mai es pot sentir obligat a fer-se un tractament o a comprar-se un producte.

– Diferenciar-se en la forma de treballar. Per això jo recomano crear el propi mètode de treball, però amb cara i ulls i que sigui efectiu.

– Estar al dia en les xarxes socials amb una bona estratègia de comunicació, que arribi a tothom, amb gust i elegància.

– I el més important, i que crec que és una de les eines fonamentals per tenir èxit en aquesta professió, és l’honestedat, la sensibilitat i la humanitat amb les persones.

Ivet Pons, Directora de l’Institut Yvette Pons.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Som-hi demana impulsar un pla municipal en cas d’onades de calor

Després de viure la primera onada de calor de l’any aquesta darrera setmana, el grup municipal d’Igualada Som-hi proposa que la ciutat tingui un...

Aquest divendres i dissabte, Festival MAIG amb Mishima i Ramon Mirabet com a caps de cartell

Santa Coloma de Queralt tornarà a acollir aquest divendres 27 i dissabte 28 de maig, una nova edició del Festival MAIG. Un esdeveniment que...

L’Aurora tancarà temporada amb el Cicle de Teatre Amateur

El Teatre de l’Aurora acomiadarà la Programació Gener/Maig 2022 recuperant el Cicle de Teatre Amateur per tal de donar visibilitat als grups d’aficionats a...

Alba Vergés es troba amb el conseller Elena per parlar sobre la seguretat

La candidata d’ERC a l’alcaldia d’Igualada, Alba Vergés, s’ha reunit aquesta setmana al Parlament de Catalunya amb el Conseller d’Interior, Joan Ignasi Elena, per...

L’Ajuntament d’Igualada es personarà finalment com a acusació popular en el cas de la violació de la menor

L'Ajuntament d'Igualada es presentarà finalment com a acusació popular en el cas de la violació d'una menor la nit de la Castanyada. Inicialment l'Ajuntament...
Compartir