L’Esportiguay de Vilanova del Camí frega les 200 inscripcions en només dos dies

65

En només dos dies l’Esportiguay frega les 200 inscripcions. Aquesta setmana s’ha obert el termini per fer-les, al Servei d’Esports, i un any més les places s’estan omplint a molt bon ritme. Aquest matí ja n’hi havia 192 inscripcions formalitzades. Cal recordar que les places són limitades fins a 250.

L’Esportiguay proposa doble programa: la versió per als infants de P5 a 6è i l’Esportiguay 2.0, per als de 1r d’ESO fins a 4t d’ESO. L’activitat es desenvoluparà, en cinc torns setmanals, des del 26 de juny al 28 de juliol, a la zona esportiva de Can Titó, de dilluns a divendres de dos quarts de 10 a la una del migdia.

Les inscripcions es fan en horari de 9 a 2 de la tarda al Servei d’Esports. Per formalitzar-les caldrà adjuntar la fotocòpia del Cat Salut i del carnet de vacunes.

També van a molt bon ritme les inscripcions als cursos de natació. De moment s’han omplert unes 47 places, la majoria d’iniciació. Encara queden unes 6 places en horari de matí i 18 més en horari de tarda.

D’altra banda, les inscripcions per al Casal d’Estiu es fan també aquesta setmana, concretament dijous i divendres, el primer dia exclusivament per als infants empadronats a Vilanova del Camí. L’horari per fer les inscripcions és al matí, de dos quarts de 10 a un quart de dues, i a la tarda de 5 a un quart de 8. En aquest cas, caldrà aportar la fotocòpia de la targeta sanitària de l’infant i del llibre de vacunació i la butlleta d’inscripció degudament omplerta. La podeu trobar al web municipal www.vilanovadelcami.cat seguint l’enllaç: http://www.vilanovadelcami.cat/articles-mostra-4656-cat-casal_destiu.htm

El Casal d’Estiu farà activitat les quatre setmanes del mes de juliol, del dia 3 al 28, de dilluns a divendres, de 9 a 2 de la tarda. Les places també són limitades.

El programa dividirà l’activitat en grups d’edat, petits, mitjans i grans, i es portarà a terme en les escoles Joan Maragall i Pompeu Fabra. Hi haurà, però, novament, el grup dels més grans, La Tropa, a partir de 5è de primària i fins a 2n d’ESO que faran activitat a Can Muscons.