L’Espai jove d’Òdena impulsa la creació literària del jovent amb 400 euros en premis
L

23 d'abril de 2020

La VI edició del concurs de contes de l’Espai Jove proposa que els joves relatin situacions relacionades amb les paraules pandèmia, medi ambient o les guerres del segle XXI, entre altres.

L’espai jove d’Òdena fa una crida als nois i noies d’entre 8 i 30 anys perquè participin en el VI concurs de contes literaris, en el marc de Sant Jordi i el Dia internacional del llibre d’aquest 2020.

Degut a la situació d’excepcionalitat que s’està vivint, l’Espai Jove ha proposat com a eix central de les creacions literàries, temàtiques relacionades amb les paraules coronavirus, Covid-19, bacteris, virus, pandèmia, confinament, medi ambient o guerres del segle XXI.

Els participants competiran en quatre categories dividides per edats: de 8 a 11 anys, de 12 a 15, de 16 a 18 i de 19 a 30 anys. El primer i segon classificat de les dues categories de menor edat s’enduran 50 euros i 20 euros, respectivament, mentre que el primer i segon classificat de les dues categories restants optaran a premis de 80 euros pels guanyadors i 50 euros pels finalistes.

Les creacions literàries es podran enviar fins el 4 de maig al correu electrònic odena.espaijove@odena.cat, posant com a assumpte VI concurs de contes espai jove. Els textos hauran d’estar escrits amb un cos de lletra de 12 punts, hauran de tenir una extensió mínima de 2 pàgines de mida A4 i podran estendre’s fins a un màxim de 5 planes. Juntament amb el text caldrà enviar una fotocòpia del DNI de la persona concursant o bé, el DNI del tutor o tutora, en el cas que el participant sigui menor d’edat. El termini per a la presentació dels treballs finalitzarà el 4 de maig. El veredicte i la data per a l’entrega de premis es comunicarà després de l’aixecament de l’Estat d’Alarma. Podeu consultar la resta de les bases per al concurs a odena.cat

El veredicte i la data per a l’entrega de premis es comunicarà després de l’aixecament de l’Estat d’Alarma.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Creus necessari un canvi en el govern de la Generalitat?