20.3 C
Igualada
Divendres, juny 2, 2023

L’Espai Jove d’Òdena es trasllada a l’antic consultori mèdic

L’Espai Jove d’Òdena s’ha traslladat a l’edifici de l’antic consultori mèdic del municipi, al carrer Verdaguer número 8, al qual s’hi han fet tasques de manteniment i de millora per adaptar-lo a les noves necessitats. L’equipament, destinat a joves dels 11 als 16 anys, obrirà de dilluns a divendres de 17 a 19.30 h a aquesta nova ubicació.

Les àrees de Joventut i d’Educació de l’Ajuntament d’Òdena han considerat que calia que aquest Espai Jove comptés amb un lloc de trobada i relació exclusiu, afavorint també la creació de vincles amb els dinamitzadors. També creuen important dotar l’Espai de la infraestructura i els recursos necessaris per oferir eines que potenciïn l’autonomia personal i fomentin la participació dels joves en la vida col·lectiva municipal.

Un altre factor que ha propiciat el trasllat és la proximitat de la nova ubicació amb la zona educativa, la biblioteca i l’escola. Així, els alumnes dels cursos de cicle superior podran gaudir d’aquest servei, fora de l’horari escolar, amb el suport i acompanyament necessari per a una millor adaptació a l’institut.

Fins ara l’Espai Jove d’Òdena estava ubicat a la sala polivalent de l’Espai Cultural i Recreatiu del municipi, a l’avinguda de Manresa, que compartia amb diverses entitats i en el qual es feien diferents activitats culturals. La gran diversitat d’usos compartits i la distribució de l’espai i el mobiliari dificultava que els tècnics municipals poguessin oferir un bon servei als joves i que aquests es vinculessin a l’espai.

L’Espai Cultural i Recreatiu, situat al Teatre Unió Agrícola, també s’hi han fet treballs de manteniment i millora per acollir tots els cursos culturals que es fan al nucli, i ser també un espai orientat a donar formació municipal i a desenvolupar activitats proposades per les entitats.

Compartir

ESCRIU UN COMENTARI

Més notícies

Sortida del grup del projecte “Radars”, que atén gent gran en solitud no volguda

El programa Radars, nascut des de la regidoria d’Acció Social per atendre les persones grans en situació de solitud no volguda, ha organitzat una...

Igualada obre el procés de licitació dels primers serveis del futur nou Mercat

L’Ajuntament d’Igualada obre la licitació per a la cessió dels lots de venda i del forn/granja del futur mercat “La Masuca” en la seva...

Triangular d’empresàries i directives del Berguedà, l’Anoia i el Garraf-Penedès, que tindrà segona edició a l’Anoia

Més d’una cinquantena de persones van protagonitzar la primera edició de la Triangular d’empresàries i directives de l’ACEB Suma, la UEA Inquieta i Dones...

Últimes notícies