20.3 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

L’Escola Torrescasana de Vilanova d’Espoia tindrà 1r Cicle d’Educació Infantil
L

Publicitat

La Direcció General de Centres Públics del Departament d’Educació de la Generalitat ha confirmat a l’Ajuntament de la Torre de Claramunt la implantació del primer cicle d’educació infantil a l’Escola Torrescasana, situada al nucli de Vilanova d’Espoia.

Després de fer una visita inicial a les instal·lacions del centre el mes d’abril i emetre un informe tècnic favorable, la Direcció General de Centres Públics va estimar la viabilitat de la implantació que havia sol·licitat l’Ajuntament.

L’Escola Torrescana és un centre docent de titularitat pública que està format majoritàriament per alumnes de la urbanització Pinedes de l’Armengol i de Vilanova d’Espoia. El curs 2004-05 va estrenar instal·lacions noves al mateix municipi, durant el curs 2007-08 es va aprovar el projecte d’ampliació de l’edifici i el curs 2011-2012 es va inaugurar l’escola amb tots els espais.

Per tal de fer front a la demanda de servei de llar d’Infants, l’Ajuntament va fer la petició d’iniciar, durant el curs 2021-2022, un grup de primer Cicle d’Educació Infantil. Aquest mes de juny s’ha rebut per part del Departament d’Educació, la resolució favorable sobre la viabilitat de la implantació del primer cicle d’educació infantil a l’Escola Torrescasana.

El regidor d’Ensenyament, Manel Puig, indica que “aquest grup de 1r Cicle d’Educació Infantil ha estat funcionant de forma provisional durant aquest curs amb un grup de 10 infants d’ 1 i 2 anys. L’experiència ha estat molt positiva tant per part dels pares com de l’escola. Amb aquesta resolució podem estabilitzar aquest grup i servei als nuclis de Vilanova d’Espoia i Pinedes”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies