L’escola Ramon Castelltort a la final del concurs de lectura en veu alta al TNC

0
996

La Laia Sánchez Vaqués, alumna de 6è de l’escola P. Ramon Castelltort ha estat una de les 45 alumnes finalistes del XIII Certamen de Lectura en Veu Alta que es va celebrar el passat 30 de maig al Teatre Nacional de Catalunya.

Arribar a la final no era un objectiu fácil, però l’esforç personal, l’ajuda familiar i una aposta continuada d’anys per part de l’escola en el treball de la lectura, ho ha fet posible per segona vegada.

Cada any, tots els alumnes de la nostra escola, a partir de 8 anys, participen en aquest concurs, fins arribar als finalistes escolars que ens representen als Quarts de final. Tot aquest procés , fa que tots els companys i mestres hagin valorat els seus avenços , l’hagin animat i hagin celebrat com un triumf de tota l’escola el fet que la Laia hagi arribat a la final.

Felicitats Laia, pels bons moments que ens has fet passar gaudint de les teves lectures. I animem a tot el nostre alumnat a seguir endavant en aquest aprenentatge doncs, com es va dir a la final del Certamen: “LLEGIR ENS FA LLIURES”.

Compartir