L’Escola Pia-Àguiles torna al camí de la victòria

8 de maig de 2017

Escola Pia – Àguiles, 61

Bàsquet Sitges – La Oca, 29

La setmana passada, al camp de les primeres (el Reus), les anoienques, tot i plantar cara fins a l’últim moment, van acabar perdent.  Avui, davant un bon equip, tocava intentar guanyar per no perdre pistonada en aquesta lliga que està arribant al seu final.

Ha començat el partit amb les locals molt ficades, amb una molt bona defensa, que ha deixat l’equip rival només en set punts i que ha permès agafar les primeres diferencies al marcador. Tot plegat feia preveure un resultat molt còmode.

Al segon quart les tornes s’han girat una mica per les locals, les de Sitges han fet un pas en defensa i sobretot a l’hora d’agafar el rebot (on s’han mostrat intractables). Tot això ha comportat que el marcador s’ajustés una mica arribant al descans amb una diferència de només sis punts.

El descans ha anat molt bé per les de casa, han sortit com un cicló amb un atac demolidor i una defensa molt pressionant que ha permès un parcial de 15-0, la qual cosa ha sentenciat el partit. L’últim quart ha estat  una continuació del tercer: les noies de l’Imi han continuat amb la defensa pressionant i si a això li sumem el desencert foraster ens dona un resultat una mica escandalós (que al final del segon quart ningú podia imaginar).

Tot plegat s’ha acabat amb les jugadores i tot el públic a pista per celebrar un aniversari. Ha  estat una bona tarda de basquet. 1, 2, 3: EEEPA!

Parcials: 16-7/10-13/21-4/14-5

Jugadores: Salanova, Fuertes, Calleja, Icart, Minguet, Freixes i Masegosa

Entrenador: Imar Martínez