L’escola Gabriel Castellà renova la seva AMPA
L

imatge article BLAI PACO dona - La Veu de l'Anoia - Veuanoia.cat
28 de setembre de 2016

L’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (AMPA) de l’escola Gabriel Castellà d’Igualada va renovar dimecres de la setmana passada la seva junta directiva, presidida a partir d’ara per Bernat Ferrer. La renovada entitat pretén donar un nou impuls a les activitats habituals i idear-ne de noves per al conjunt d’alumnes i famílies, així com per al conjunt de veïns del districte de Llevant de la ciutat. Així mateix, també s’ha fixat com a objectiu donar un suport decidit a la també recentment renovada nova direcció del centre, encapçalada per Núria Ramon.

AMPA Gabriel Castellà

El Gabriel Castellà és l’única escola pública d’Igualada que disposa de la sisena hora lectiva, que ofereix la possibilitat d’aprendre a tocar el violí i el violoncel als seus alumnes a partir de tercer, i en què la diversitat d’orígens i de cultures s’entén com una qualitat a posar en valor. La nova AMPA vol contribuir a potenciar encara més totes aquestes singularitats, així com vincular encara més l’escola amb el conjunt de dinàmiques dels barris del Sant Crist i Montserrat, així com les del conjunt de la ciutat.

A més, en tant que es tracta d’una escola d’una sola línia, hi ha un alt grau de coneixement inter-edats entre tots els alumnes. La nova AMPA pretén estendre aquest coneixement d’uns i altres al conjunt de les famílies del centre, des de la concepció que la implicació de les famílies amb les dinàmiques sorgides des de l’escola és un dels puntals per a la bona marxa educativa dels infants.

 

Comparteix l'article:

L'Enquesta

Et semblaria bé fer el debat electoral a la Catalunya Nord?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta