Les professores de l’Escola de Dansa es senten “profundament menystingudes” pel govern del Consell Comarcal

0
480

Una setmana després que s’anunciés el tancament de l’Escola de Dansa per part del govern del Consell Comarcal, l’equip docent del centre també ha volgut dir-hi la seva. En un comunicat enviat als mitjans de comunicació, expliquen que el centre estava preparant un festival i una exposició commemorativa per celebrar els 65 anys de l’escola. Una escola que, recorden, “ha esdevingut la pedrera de la majoria d’escoles de dansa locals”.

L’equip docent assegura que, després del trasllat a Montbui el passat mes de gener, ara “ens entristeix que no s’hagi arribat a un acord que garanteixi la continuïtat d’un projecte d’ensenyaments artístics únic a la comarca. Hem detectat manca de diàleg i voluntat política per part del Consell, a banda de desconsideració envers la nostra tasca, ja que se’ns ha vetat l’assistència a reunions per tractar el tema”. Les professores també critiquen la manera com el govern del consell comarcal ha comunicat aquest tancament tant a treballadores com a famílies, “ens hem sentit profundament menystingudes, ha estat molt
desagradable assabentar-nos de la notícia a través d’una mare que va rebre la carta en què es comunicava el tancament i la va posar en un grup de WhatsApp”.

L’equip docent també fa esment a una “una gestió ineficient durant anys, la qual no ha servit per altra cosa que per deixar-la morir lentament”. En aquest sentit, posen com a exemples la manca de suport en la promoció, la deixadesa en les instal·lacions i una
falta d’interès que s’ha vist reforçada per una manera de treballar unilateral que “ens blocava qualsevol intent de millora”.

Finalment, les professores es mostren “dolgudes amb la classe política que ens representa sense tenir-nos en compte, persones que, independentment de la formació que tinguin, acaben prenent decisions que responen a altres interessos en detriment de millores educatives i socials per a la comunitat”.

Compartir