Les obres del Campus Salut d’Igualada avancen a bon ritme
L

8 de juny de 2022

Aprofitant l’arribada de l’equador de les obres, aquest dimarts 7 de juny s’ha fet una visita a les obres de construcció del nou Campus Salut d’Igualada que van iniciar-se el passat setembre. La visita ha comptat amb la presència de l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el rector de la Universitat de Lleida, Jaume Puy, acompanyats de diversos regidors del consistori, membres del consell rector del Campus Universitari Igualada UdL i de l’Hospital Universitari d’Igualada.

L’edifici que s’està construint a Igualada presenta una estructura moderna i funcional de 3.507m2 amb diverses aules, laboratoris i zones comunes. El nou Campus Salut tindrà capacitat per a 500 nous estudiants i acollirà el Grau en Infermeria i el Doble Grau en Nutrició Humana i Dietètica i Fisioteràpia.

Davant de la premsa local, que també ha assistit a la visita, Marc Castells ha destacat la “magnífica ubicació”, al Passeig Verdaguer, d’aquest nou campus que “és la inversió més gran que ha fet mai l’Ajuntament d’Igualada”. Castells ha definit el projecte com la “universitat quilòmetre de zero que aposta per atreure i retenir el talent de casa nostra i formar-lo a Igualada amb el suport de la UdL”.

De la seva banda, Jaume Puy ha posat en valor aquest futur nou edifici que donarà una empenta important als estudis sanitaris a la capital de l’Anoia i permetrà que Igualada “pugui arribar als 1.000 estudiants universitaris en els seus dos campus”. El rector ha posat en valor, també, la col·laboració de les institucions que “omplen de sentit” aquest nou pas endavant universitari d’Igualada, “l’Hospital Universitari d’Igualada o el 4DHealth són un pilar essencial per aquests estudis permetent que es puguin fer pràctiques de qualitat al territori”.

El nou Campus Salut d’Igualada suposa una inversió de sis milions d’euros que aporten a parts iguales l’Ajuntament d’Igualada (2M€), la Generalitat de Catalunya (2M€) i la Diputació de Barcelona.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta