Les morts per coronavirus a Igualada ja freguen el centenar

1968

El brot de coronavirus d’Igualada ja s’acosta el centenar de morts. Segons informa el Departament de Salut, aquest dimecres la xifra de morts a Igualada és de 98 persones. L’augment de morts respecte les dades que facilitava ahir Salut és de 23 persones, fet que, tot i que en el comunicat de Salut no s’especifica, fa pensar que en les xifres d’aquest dimecres no es compten només les persones mortes a l’Hospital sinó que es fa segons les dades de la funerària. En el mateix comunicat, s’informa que des de l’inici del brot hi ha hagut 608 positius, 154 dels quals de personal sanitari.

Al conjunt de Catalunya, en les últimes hores s’han confirmat 1.813 positius nous de coronavirus SARS-Cov-2 a Catalunya, cosa que eleva la xifra total a 21.804. Del total de casos acumulats, fins ara han mort amb la Covid-19 un total de 2.093 persones. Pel que fa al nombre total d’afectats pel coronavirus a Catalunya, un total de 1.855 persones estan greus. A més, del nombre total d’afectats arreu del país, 3.468 són professionals sanitaris.

Des de l’inici de la pandèmia de coronavirus a Catalunya, s’han comptabilitzat fins avui un total de 6.917 altes hospitalàries de persones diagnosticades amb COVID19, 211 de les quals en el brot d’Igualada.