Les imprecisions condemnen al CF Igualada femení

0
345

Pere Santano – Les jugadores blaves rebien la visita de l’Europa, un rival directe a la classificació amb l’esperança d’aconseguir un resultat positiu, després d’haver-se mostrat molt sòlides en les anteriors jornades.

Però les igualadines no van tenir el seu dia. Un d’aquells partits en què no surt res. Moltes imprecisions que no van deixar que el joc fos fluït. Aquest panorama el va aprofitar l’Europa, que va dominar el ‘tempo’ del duel durant la primera meitat.

Foto: Xavi Garcia

La situació va fer que les visitants tinguessin múltiples ocasions que no van aconseguir materialitzar. Afortunadament per les jugadores de Jordi Torres, s’arribava al descans amb l’empat a zero.

A la represa, les anoienques van reaccionar, entrant amb més intensitat. Però va ser un miratge i les constants errades, van tornar a provocar arribades de les escapulades. Resistir era complicat i les barcelonines van acabar marcant un gol, que les locals no van poder neutralitzar.

Noranta minuts per aprendre de cara a les últimes jornades de lliga. Un mal partit dins d’una ratxa d’enfrontaments amb bona imatge. Amb aquest resultat, les blaves segueixen amb 21 punts. La setmana vinent visitaran el camp del Sant Gabriel.

Compartir