Un article de
Veuanoia

Les gimnastes anoienques de l’INEF BCN United van participar al Campionat del Món a Budapest

11 de juny de 2018

INEF Barcelona United, l’equip sènior de la secció de gimnàstica estètica de grup va participar aquest cap de setmana a Budapest en el World Campionships 2018.

Inef va topar-se amb les potències de l’est i no va poder millorar actuacions passades on va finalitzar la seva participació en una 19 posició del ranking mundial pel darrere d’equips com Rússia, Finlàndia, Estònia o Japó.

Les gimnastes anoienques i la resta d’equip , tot i l’esforç estan molt contentes i orgulloses d’haver participar en un esdeveniment d’aquesta categoria i d’haver compartit tapís amb les grans gimnastes del món.

Aquesta experiència els dona força per el proper Campionat de Copa d’Espanya que es prepara el proper 16 i 17 de juny a Sant Cugat. Molts ànims noies i endavant