Les 300 hectàrees de sòl industrial que va anunciar el president Torra no afectarien a Can Morera

663

Entre totes les mesures que va anunciar ahir dilluns el president Torra per reactivar l’economia de la Conca d’Òdena després de la crisi sanitària i econòmica que estem patint, n’hi va haver una que va posar en alerta a diverses entitats de la comarca. Es tracta del pla d’ordenament urbanístic que hauria de permetre que 300 hectàrees es puguin destinar a activitats industrials o relacionades amb les noves tecnologies.

Entitats com Per la Conca, que defensa el territori natural de la Conca, argumentaven ahir a través del seu compte de Twitter sobre la necessitat d’escoltar totes les veus del territori abans de prendre una decisió sobre aquest pla urbanístic que va anunciar el president ahir. Tot i no fer-ne menció, molts sectors i actors implicats en la defensa del món agrorural de la comarca relacionaven aquest anunci del president amb Can Morera. Segons ha pogut saber La Veu de fonts presents a la reunió amb Torra, “cap de les hectàrees afectades pel pla anunciat ahir per la Generalitat afectarà a Can Morera”.

De fet, cal recordar-ho, fa poc més d’un mes s’anunciava un procés participatiu al territori per tal de prendre una decisió sobre el Pla Director Urbanístic d’Activitat Econòmica de la Conca. Veurem com acaba tot plegat