5.3 C
Igualada
Thursday, 29 February 2024

Un article de

L’equip de pediatria del CAP Igualada Nord ofereix un taller sobre porteig de nadons
L

Publicitat

El CAP Igualada Nord ofereix un taller sobre porteig de nadons, un sistema de transport de bebès que permet mantenir el contacte físic i afectiu amb el nadó. El taller anirà a càrrec de les infermeres de pediatria del CAP Igualada Nord, Laia Marsal i Maite Raga, amb la col·laboració de Constanza Cuellas de l’establiment la Lloca Maternitat i Criança. Tindrà lloc el dilluns dia 7 de novembre al Centre Cívic Nord d’Igualada a les 18h.

El taller és gratuït però té les places limitades, per això cal fer la inscripció a través del telèfon 93 804 90 52 o bé de la web https://centrecivicnord.miram.cloud/. Aquesta activitat servirà per orientar a les famílies sobre els diferents mètodes de porteig i les recomanacions per portejar de manera segura, respectant la postura ergonòmica del nadó i del portador.

El CAP Igualada Nord va impulsar el passat mes de maig un espai comunitari d’educació per a les famílies, on mensualment ofereix tallers i xerrades amb l’objectiu d’empoderar els pares i mares en la criança dels fills. Les famílies poden transmetre a l’equip de pediatria del CAP els seus interessos i suggeriments per a properes activitats a través del Facebook o Twitter @CAPNordIgd.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies