L’empresa igualadina Intesis presenta novetats a les fires de Milà i Frankfurt

580

estand Intesis - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

L’empresa igualadina Intesis ha participat en dues de les fires europees més importants del sector: Light & Building de Frankfurt, i Mostra Convegno Expocomfort de Milà. Coincidint amb aquestes dues cites tan importants, Intesis presenta les diferents novetats de les seves brands, principalment millores dels seus sistemes per a la branca Intesis- Box. La marca presenta aquest 2016 una nova generació de passarel·les BACnet KNX, la nova passarel·la universal per a la integració d’Aire Condicionat en KNX, passarel·les Wi-Fi d’Aire Condicionat amb protocol IP obert i també l’APP de IntesisHome per Apple Watch.

Per IntesisBox, s’introdueix una nova generació de passarel ·les BACnet KNX, completament renovades i més potents. Aquest nou producte hereta les millors característiques del seu predecessor i incorpora noves i interessants funcionalitats.

Intesis també introdueix la nova Passarel·la universal d’Aire Condicionat IS-IRKNX- 1, compatible amb més de 40 marques d’Aire Condicionat diferents. Aquesta passarel ·la destaca per ser l’única en el mercat que ofereix control i monitorització del sistema de climatització.

Una tercera novetat que es presenta són les Passarel·les WiFi d’Aire Condicionat amb Protocol IP obert. La nova gama de passarel·les WiFi de IntesisBox permet una fàcil integració de l’Aire Condicionat en qualsevol tipus de sistema SmartHome utilitzant un protocol IP local.