L’embranzinda final dona la victòria al sènior femení del CB Igualada
L

29 de març de 2021

CB Igualada 68
CB Valls Lear 61

Tercer partit del Senior Femení del CB Igualada en la represa de la Copa Catalunya. Hi ho feien enfrontant-se a un rival directe per optar a les posicions altes de la classificació.

El primer quart va estar marcat pel bon inici i el bon nivell d’intensitat mostrat per part de les igualadines. Però, a causa d’algunes errades a nivell defensiu, les jugadores visitants van aprofitar per retallar punts en el marcador i així, igualar el partit arribant a 10.

En el segon període, les jugadores del CB Valls Lear van sortir bastant fortes i encertades de cara a cistella i van encadenar un parcial de 0–6 i on les igualadines van tenir una ràpida reacció encertant des de la línia de 6,75, anotant 3 dels 5 triples llançats. Les blaves anaven al vestuari amb un resultat de 32-34.

El tercer quart, les jugadores de Sergi Alamillo presentaven dificultats per poder atacar la cistella amb facilitat i els era complicat trobar situacions de bàsquet, ja que la defensa era cada vegada més agressiva i les igualadines no podien seguir jugant còmodes en atac. Tot i això, les jugadores locals van aconseguir finalitzar el quart amb una diferència de quatre punts.

L’últim període del partit va ser on les blaves van seguir lluitant fins al final per una nova victòria, que es va acabar decidint en els últims tres minuts de partit, ja que tenien un resultat de 56-61 i les jugadores locals van realitzar un gran últim parcial de 12-0.

El resultat final va ser C.B. Igualada A 68 – CB Valls Lear 61.

Anotació C.B.Igualada A: E. Compte (1), C. Carner (13), M. Pujolreu (20), P. Iglesias (3), N. Soler (4), J. Lamolla (3), M. Jané (11), M. Amatllé (3), P. Guasch (2), A. Pineda (4) i J. Calafell (4).