L’Embosca’t Festival tancarà la setmana de “Vivències al bosc”

74

Durant tota aquesta setmana, el bosc de Clariana s’ha omplert d’activitats i vivències nocturnes. L’Associació de la Casa del Tió i la Casa del Bosc d’Argençola i ENDINS, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Argençola organitzen aquestes trobades que van començar dilluns a les 9 del vespre amb l’enregistrament del programa “El bosc dels Carnuts” de Ràdio Igualada i que va contar amb la presència d’un membre de la federació de l’ADF de l’Anoia, Martí Senserrich, i un altre de RuralSalut, Ester Corrales.

Dimarts va ser el torn per la xerrada de Dídac Pastor, de Global Salut, que es titulava “Vivim acord als nostres gens?”. Dimecres va ser nit d’astrologia i astronomia amb el col·laborador de la Veu de l’Anoia, Bernat Roca, que va parlar de l’astrologia com a eina de coneixement psicològic. La nit d’ahir va acabar amb l’observació de la lluna amb telescopis.

Per avui dijous, a 2/4 de 10 del vespre, hi haurà una activitat familiar amb el conte familiar “La màgia dels boscos de Clariana” explicat per la conta contes Mònica Torres.

La setmana al bosc de Clariana es tancarà amb l’Embosca’t Festival, dos concerts d’estiu que aquest any aniran a càrrec de Ravid Coldschimdt, considerat un dels millors intèrprets de Hong, i el català Ferran Palau, que presentarà el seu darrer treball “Blanc”, un disc de pop metafísic.

Passejada noctura de Rocamora

Més enllà de les activitats organitzades dins la setmana de “Vivències al bosc”, dissabte a les 21.30h, a Porquerisses es farà una passejada nocturna sota la lluna plena. Es tracta d’una caminada d’uns 8 km pensada per totes les edats i que recorrerà la Vall de Rocamora. Els participants començaran a caminar a 2/4 de 10 del vespre i arribarà fins la capella de Sant Jaume de Rocamora. Per tancar la nit es podrà gaudir del concert d’Ivette Nadal, acompanyada de Caïm Riba.