8.2 C
Igualada
Dissabte, 2 desembre 2023

Un article de

L’editorial: 38 anys de Veu
L

Publicitat

Ahir dijous es van complir 38 anys d’aquell 3 de setembre de 1982, quan La Veu de l’Anoia es publicava per primera vegada. Han passat gairebé quatre dècades en les quals la nostra comarca n’ha viscut de tots els colors, situacions molt diverses en tots els àmbits possibles de la societat, que aquest setmanari que teniu a les mans ha intentat explicar-vos de la millor manera que hem sabut.

Naturalment, hem estat testimonis de canvis importants, especialment en el terreny de la tecnologia. Un espai que ha esdevingut una immensa millora per a la comunicació de proximitat. Fa quaranta anys, Internet no existia, i ni tan sols ens el podíem imaginar. Els telèfons eren tots analògics, i els mòbils eren impensables, productes que només es veien en pel·lícules de ciència ficció… Avui formen part de la nostra vida, i les notícies, la informació en el sentit més ampli, s’expliquen en temps real, amb accés lliure i fàcil per a tothom.

Tot i això, l’aventura que començava aquell setembre de 1982, malgrat totes les vicissituds que ens ha tocat viure, continua avui amb la mateixa il·lusió i voluntat de fer comarca, de fer país. Perquè de fer país es tractava quan es va reunir l’esforç -econòmic i personal- suficient per a dotar a l’Anoia d’un mitjà de comunicació independent, comarcal i en català.

La Veu de l’Anoia ha evolucionat en paral·lel a l’entorn. Creixent en les èpoques de bonança econòmica, fent equilibris i consolidant en les etapes de crisi i estant amatents sempre als canvis. Ara mateix, per exemple, vivim un període difícil per a tothom, anguniós i de complicat horitzó, tant a nivell social com econòmic. No som capaços d’albirar res, simplement, perquè el nostre enemic és desconegut. Però ens mantenim dempeus, doncs és la única forma de poder continuar endavant. Cal ser perseverants i mantenir vius els somnis.

Avui, 38 anys després, Publicacions Anoia, SL edita La Veu de l’Anoia i Veuanoia.cat, amb uns nivells d’audiència molt satisfactoris malgrat la sempre benvinguda diversitat. Mantenir la voluntat de servei als lectors i anunciants és la nostra obsessió, i ens anima a fer-ho cada dia millor. Moltes gràcies a tots per compartir tants anys junts!

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies