10.4 C
Igualada
Dijous, 30 novembre 2023

Un article de

Leather Cluster Barcelona participarà al Rec.0 amb espai propi: ‘La Pell del Rec’
L

Publicitat

El Leather Cluster Barcelona, amb seu a Igualada i que agrupa bona part de les empreses que treballen la pell al nostre país, tindrà un protagonisme destacat en la propera edició del Rec.0.

La col·laboració entre Leather Cluster Barcelona i el festival de moda es va iniciar el 2019 amb els tallers infantils per descobrir i jugar amb la pell, i des de llavors el clúster ha format part de l’agenda del REC.0 amb diferents activitats culturals: visites guiades, conferències i rutes històriques.

En aquesta edició, Leather Cluster Barcelona fa un pas més en aquesta cooperació amb l’objectiu que la pell tingui més protagonisme que mai en el REC.0. El clúster participarà en l’esdeveniment de moda amb un espai propi, la pell del Rec, on les marques artesanes associades a Leather Cluster Barcelona exposaran els seus articles i complements de pell a l’Adoberia Bella.

Durant aquest REC.0, dissenyadors i artesanes de peces i accessoris de pell participaran amb un espai a la planta Baixa de l’Adoberia Bella, seu de Leather Cluster Barcelona, on podran vendre els seus articles artesanals de pell.

Les marques artesanes associades al clúster que exposaran els seus articles de pell són:
• Evegé Leather
• LeatherHug
• Nquart Leather
• Nubuckcuir Leather bags
• Puntotres

Leather Cluster Barcelona a través d’aquest espai, la pell del Rec, vol posar en valor a les persones que treballen en el disseny i en la creació artesanal d’articles de pell, reivindicant el potencial de l’artesania i donant visibilitat al considerable teixit de dissenyadors i artesans en pell que hi ha al nostre país.

El clúster d’aquesta manera, reivindica també, la pell i la seva aplicació en l’artesania i el disseny com a material original de l’economia circular.
Leather Cluster Barcelona fa una crida a la gent perquè visiti l’Adoberia Bella durant els dies del REC.0 i compri les peces de pell de les marques associades al clúster, marques inspirades en valors com la qualitat, l’artesania, la proximitat, l’autenticitat i la moda sostenible. Triar pell, significa invertir en articles que es poden usar durant molts anys. Un article de pell pot durar tota la vida.

Amb capital a Igualada i seu a l’Adoberia Bella, Leather Cluster Barcelona és un entorn de cooperació competitiva per promoure projectes estratègics transversals i transformadors amb l’objectiu d’impulsar l’ecosistema del sector de la pell català.
El clúster és una entitat acreditada dins el programa Catalonia Clusters i compta amb el suport d’Acció.

Compromesos amb la moda sostenible, l’economia circular i el valor compartit, Leather Cluster Barcelona engloba unes 60 empreses i agents amb una facturació agregada de més de 700 milions d’euros que donen ocupació a més de 2.100 treballadors/es, des de la ramaderia i la indústria alimentària, adoberies, universitat i recerca, fins a la química, la sostenibilitat, el disseny, l’artesania i la manufactura en pell i la moda.

Notícies relacionades

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies