L’Aula Escola de Dansa celebra els seu 35è aniversari amb un gran festival

132

Diumenge passat, al teatre municipal l’Ateneu, va tenir lloc el festival de dansa que celebrava  els 35 anys de la seva activitat en presència d’un nombrós públic .

L’espectacle presentat sota el títol global d’“Igualada, la història amb dansa” va escenificar temes relacionats amb la vida igualadina des dels inicis de la ciutat amb diferents aspectes de la seva evolució i els seus orígens fins aspectes de la vida moderna com l’European Ballom Festival, el Dia internacional de la Dansa, la Nit de Reis, El Rec.0, La Mostra o la Festa Major.

A part de l’actuació de les ballarines, des de les més petites a les mes grans que van presentar els diferents balls, cal destacar els vídeos d’Igualada que presentaven cada un dels quadres artístics amb el seu  corresponent audiovisual.

En el darrer número, que feia referència a la Festa Major igualadina,  cal fer menció a la presència del grup igualadí dels Protons, que van col·laborar amb la seva actuació a un final més espectacular de l’acte. La gala va ser presentada pel jove Ivan Sànchez amb una destacada personalitat i va finalitzar amb el lliurament d’obsequis a les professores i a les alumnes recordant aquest 35è aniversari. Les paraules del regidor de Cultura de l’Ajuntament, Pere Camps, i de la directora de l’Aula, Maria Dolors Climent, van posar punt final a una magnifica gala de Ballet.