L’atleta Lahcen Ait Alibou del CAI, guanyador de la Cursa dels Nassos a Barcelona
L

4 de gener de 2022

L’atleta del CAI Petromiralles Lahcen Ait Alibou, va assolir la victòria en la cursa dels 10 km., el passat divendres, 31 de desembre en la 23a edició de la Cursa dels Nassos, disputada el darrer dia de l’any en un recorregut de 10 km pels carrers de la Vila Olímpica barcelonina. Enguany sobre 2 recorreguts: el dels 10 km. i també amb la prova internacional de 5 km, en la que els atletes etíops Berihu Aregawi, amb 12m. 49seg. i Eigayehu Taye Haylu, 15a general i guanyadora femenina amb 14m. 19seg, assoliren les plusmarques mundials en ruta respectives de la distància.

La cursa dels 10 km va comptar amb una multitudinària participació, amb 4522 classificats, entre ells 3 corredors del CAI, sobresortint la victòria de Lahcen Ait Alibou, amb 29m. 05seg., entrant 23è Gerard Bou, amb 31m. 02 seg., i 3.942è Carles Riba – CAI Triatló -, amb 1h. 01m. 52seg. La guanyadora femenina va ser Marta Galimany – Adidas – 60ª gral. amb 32m. 28 seg.

Naima Ait Alibou era 5a absoluta femenina en la prova internacional dels 5 km., amb 16m. 52seg.