L’Ateneu Igualadí assumeix el 100 per cent de la gestió de la sala Ateneu cinema

27 de juny de 2017

A partir del dissabte 1 de juliol, l’Ateneu Igualadí assumirà el 100 per cent de la gestió i control de l’Ateneu cinema.

Després de sis mesos des de l’apertura, l’Ateneu Igualadí ha arribat a un acord amb l’actual empresa gestora Giraltgrup per rescindir de mutu acord el contracte, opció que ja s’havia plantejat com a possibilitat des de bon principi.

Una decisió presa amb la voluntat de continuar oferint el millor cinema d’estrena, pel·lícules d’autor i en V.O., Cicle Gaudí i poder coordinar i oferir més activitat cinematogràfica ampliant així l’oferta cultural.

Aquest cap de setmana, del 30 de juny al 2 de juliol per manteniment i canvi de direcció, l’Ateneu cinema romandrà tancat i el dilluns 3 de juliol reobrirà amb La casa de la Esperanza.

Horari d’estiu: de l’1 de juliol al 15 de setembre.

Dilluns > 18 h i a les 20 h
Dimarts > descans personal
Dimecres > 18 h 20 h i 22 h
Dijous > 20 h
Divendres > 18 h 20 h i 22 h
Dissabte > 11 h 18 h 20 h i 22 h
Diumenge > 11 h 18 h i 20 h

Vacances: del 21 al 28 d’agost.

Aquest estiu, a la nostra sala perfectament climatitzada es podran veure les estrenes estivals: GRU 3, La Guerra del Planeta de los Simios, Cars 3…
El mes de setembre i coincidint amb l’inici del curs escolar, tornarem a l’horari habitual d’hivern continuant amb els directes d’òpera i dansa de la Royal Opera House a partir del 20 de setembre i les sessions de Cineclub i Pantalla Oberta els dijous.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari