L’Associació de Veterans d’Igualada de futbol cau a Les Comes contra el líder

10 d'abril de 2017
Tarda de bon futbol a Les Comes on els blaus rebien a un sòlid Martinenc. El futbol de un altre nivell oferit per els vermellons va trencar una ratxa de cinc partits imbatuts dels blaus, oferint l’estratosfèrica xifra de 22 gols marcats.  Plantaren cara els de les comes amb joc endreçat i d’equip,  anul·laren amb solvència les allaus de bon joc dels barcelonins. Minut 35, jugada desgraciada en la frontal blava, on el defensa finta, la pilota l´hi queda enrrere i el davanter aprofita per avançar al líder 0-1 i s´arriva al descans amb l’avantatge minim.
Segona meitat, intentaren empatar els blaus i tancaren al martinec a la seva àrea, ho intentáren Xavi C., Costa, Sergi, Wilson, però els visitants van certificar el per què del lideratge, en els minuts 52 i 70 amb els blaus volcats a l´atac, van ser sorpresos per ràpids contraatacs amb molt d´ofici i van sortir de les comes més líders, per que guanyadors, malgrat el resultat, ho mereixien tots dos per actitud i arguments. Com diria el clàssic, “ha guanyat el futbol”.
Per l´equip blau van jugar, Diego, Farré, Pep, Manel C., Vicens, Canals, Pau, Quim, Solís, Xavier C., Sergi, Gámez, Ivan, Costa, Gustavo, Wilson, a la banqueta Xavi Moyes i Ramonet.
La setmana vinent els blaus afrofitarán la setmana santa per carregar piles de nou i per la vigília de Sant Jordi visitaran a l´Horta.