10.8 C
Igualada
Divendres, 8 desembre 2023

Un article de

L’Associació Polígons dels Plans planteja nous reptes
L

Publicitat

L’Associació Polígons dels Plans s’han reunit telemàticament aquesta setmana amb els alcaldes i regors dels cinc municipis que acullen les zones industrials de la Conca d’Òdena (Montbui, Vilanova, Òdena, Castellolí i la Pobla).

A la trobada es va fer referència a una reunió prèvia amb la UPIC (Unió de Polígons Industrials de Catalunya) per treballar “sobretot a través d’una plataforma virtual que ara actualment s’està provant amb les empreses de la Junta i que ben aviat inclourà a la resta de les empreses que formen part de l’Associació. Serà una eina molt útil que ens permetrà estar connectats i participar en molts projectes de forma conjunta. Així mateix podrem estar en contacte amb clústers, gremis i altres associacions del país”.

A la trobada els ajuntaments es van comprometre a renovar els convenis de col·laboració amb l’entitat. Ara mateix hi ha dos reptes damunt la taula, que són #que cap empresa tanqui, lema que es treballa conjuntament amb la UPIC (disposen d’un servei d’assessorament gratuït per a les empreses) i d’altra banda #les renovables planten cara al covid-19. Aquest repte pretén que les empreses apostin clarament per l’autoconsum i també volem fomentar els camps agro-solars.

L’associació també inclourà un nou missatge als tòtems que hi ha a les entrades dels polígons amb un nou lema: “Compartir per Competir. Reactivem-nos”.
El president de l’entitat, Ramon Felip, ha indicat que “ha estat una reunió molt profitosa i volem destacar el compromís dels alcaldes per treballar junts, els Ajuntaments volen estar al costat de les empreses. S’està treballant en un pla de xoc específic per a la Conca des de la Generalitat i també Diputació. I per part dels Ajuntaments també s’estan oferint ajudes ja que tots estan d’acord en què cal reactivar l’economia. Estem en un moment complicat però cal treballar tots plegats per a reactivar-nos”.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies