14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

L’Associació Nou Centre reparteix 2.000 euros en premis
L

Publicitat

El passat dilluns 5 de juliol, l’Associació Nou Centre d’Igualada Nord va iniciar la Campanya d’Estiu, una iniciativa de caràcter extraordinari per a promocionar la compra als establiments de proximitat dels barris del Poble Sec, Les Comes i Set Camins.

En aquest sentit, Nou Centre ha tret una edició especial de la seva guia informativa: 27.000 exemplars a repartir per totes les llars d’Igualada, Santa Margarida de Montbui, Vilanova del Camí i Òdena, i a tots els comerços Nou Centre que participen en la campanya.

A la portada d’aquesta Infoguia informativa els ciutadans podran trobar dues butlletes de participació que hauran d’omplir i retallar. Seguidament, hauran de fer una compra als establiments que participen en la campanya i que els donarà dret a lliurar la butlleta a l’establiment Nou Centre en qüestió.

Les persones que participin en el sorteig podran guanyar 2 premis de 500 euros i 5 premis de 200 euros, repartits en xecs de compra de 25 i 50 euros, per utilitzar als establiments Nou Centre fins al 30 de setembre.

Tenen temps fins al dia 25 de juliol. El dia 26 es farà el sorteig, que es retransmetrà per les xarxes socials (nou.centre a Instagram i Facebook). Els guanyadors es donaran a conèixer als mateixos establiments Nou Centre, a la web noucentreigualada.cat i a les xarxes socials de l’associació.

A més a més, la butlleta inclou una enquesta a la part posterior que es pot omplir de forma voluntària. La recopilació d’aquestes dades permetrà saber quins són els hàbits de compra dels ciutadans d’Igualada, fet que permetrà enfocar millor l’estratègia de l’associació. Conèixer com consumeixes per tal que els establiments Nou Centre s’adaptin a les teves necessitats de consum.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies