8 C
Igualada
Dilluns, desembre 6, 2021

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre els seus clients.
Per una compra mínima de 10€ els establiments adherits a la campanya repartiran butlletes numerades de dues parts: la part que s’ha de dipositar a l’urna que trobareu al mateix establiment (no és obligatori complimentar les dades personals) i el resguard, que cal conservar fins el dia del sorteig, el 21 de desembre.

En total es sortejaran 20 premis de 125€ (repartits en vals de 25€) per utilitzar als establiments Nou Centre adherits a la Campanya, i 31 premis de 50€ per utilitzar al mateix establiment que entrega el premi. 3 d’aquests premis de 50€ s’entregaran en forma de panera.

El sorteig es farà el dia 21 de desembre, de forma presencial o online, serà públic i comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament. Els números premiats es donaran a conèixer aquell mateix dia.

Els participants de la Campanya d’enguany son: Podologia Balmes, Quiro Creixent, Finques Sasi, Adm. Loteria Sagrada Família, Joan Carles Joiers, Suma Supermercats, Papereria L’Avet, Instal·lacions Igualada, Pastisseria Pla, Antiga Cafeteria Soler, Fruites J. Serra, Mapfre Av. Barcelona, Autoescoles RACC Av. Barcelona, Ferreteria Tools, Xarcuteria Ibañez, Aqua Restaurant Cafeteria, Curucú bar, Cor Verd Restaurant, Drogueria Dispunt / Pintures Anoia, Auto Reparacions Catalunya, Estanc 11, Atrezzo Dansa i Teatre, Marcè & Sagarra Centre Dental, Abacicles, Moda i Complements de Dona, Anoiafoto Estudi, Color Plus Igualada, OpciNatura, Ferretaria Anoia, Prisma Fotografia, Creacions Claramunt, Institut Estètica Yvette Pons, Mobi Dyf Mobles, Pintures Ralli, Don Relax, La Bodega, Farmàcia Esteve, Kine fisioteràpia i salut, Comercial Segura, Farmàcia Secanell, BEEP, Carme Miranda Fruiteria, Bufet Font, Terranova CNC, Silxama, Il Mondo Del Bambino.

Banderoles per identificar els establiments
Aquesta última setmana Nou Centre ha començat a instal·lar banderoles rígides identificadores a l’exterior dels establiments que formen part de l’associació, amb la idea de que siguin visibles des de qualsevol punt del carrer.

Aquestes banderoles, que son de color vermell viu i tenen la forma de la peça de trencaclosques característica que ha format part del logotip de l’associació des dels seus inicis, inclouen la frase “Nou Centre. Som comerç”.

De moment està prevista la instal·lació en una trentena d’establiments però es preveu que es pugui anar ampliant fins a cobrir la totalitat dels associats, més de 70.
Aquest projecte d’identificació comercial es porta a terme gràcies a fons provinents de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i compta amb el suport del Departament de Comerç de l’Ajuntament. La fabricació i instal·lació de les banderoles la fa 4M Visual, del Poble Sec.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Els equipaments juvenils d’Igualada presenten l’agenda d’activitats de Nadal

Amb l’arribada del fred, els equipaments juvenils de la ciutat d’Igualada obren les inscripcions de les activitats que ompliran la Kaserna i Cal Badia...

La campanya “Figues i Ous” se centra en la informació dels mètodes anticonceptius i de protecció

Com cada any, el departament de Sanitat i Salut Pública i el departament de Joventut de l’Ajuntament d’Igualada posen en marxa la campanya de...

Carta oberta a Pablo Casado

En el seu intent d’anar encara més a la dreta, diu bajanades cada vegada que li posen un micròfon al davant. Habitualment m’hi faig...

Montbui demana la reobertura completa de l’atenció sanitària al CAP

El ple ordinari de novembre de l’Ajuntament montbuienc va aprovar, per unanimitat de tots els grups polítics representants en el consistori, una moció per...

La reconversió cap a les renovables necessita el lideratge del Govern

Ja fa uns mesos que a la nostra comarca, com d’altres, creix el neguit davant les notícies que una nova línia de Molt Alta...
Compartir