9.8 C
Igualada
Dilluns, gener 18, 2021

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre els seus clients.
Per una compra mínima de 10€ els establiments adherits a la campanya repartiran butlletes numerades de dues parts: la part que s’ha de dipositar a l’urna que trobareu al mateix establiment (no és obligatori complimentar les dades personals) i el resguard, que cal conservar fins el dia del sorteig, el 21 de desembre.

En total es sortejaran 20 premis de 125€ (repartits en vals de 25€) per utilitzar als establiments Nou Centre adherits a la Campanya, i 31 premis de 50€ per utilitzar al mateix establiment que entrega el premi. 3 d’aquests premis de 50€ s’entregaran en forma de panera.

El sorteig es farà el dia 21 de desembre, de forma presencial o online, serà públic i comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament. Els números premiats es donaran a conèixer aquell mateix dia.

Els participants de la Campanya d’enguany son: Podologia Balmes, Quiro Creixent, Finques Sasi, Adm. Loteria Sagrada Família, Joan Carles Joiers, Suma Supermercats, Papereria L’Avet, Instal·lacions Igualada, Pastisseria Pla, Antiga Cafeteria Soler, Fruites J. Serra, Mapfre Av. Barcelona, Autoescoles RACC Av. Barcelona, Ferreteria Tools, Xarcuteria Ibañez, Aqua Restaurant Cafeteria, Curucú bar, Cor Verd Restaurant, Drogueria Dispunt / Pintures Anoia, Auto Reparacions Catalunya, Estanc 11, Atrezzo Dansa i Teatre, Marcè & Sagarra Centre Dental, Abacicles, Moda i Complements de Dona, Anoiafoto Estudi, Color Plus Igualada, OpciNatura, Ferretaria Anoia, Prisma Fotografia, Creacions Claramunt, Institut Estètica Yvette Pons, Mobi Dyf Mobles, Pintures Ralli, Don Relax, La Bodega, Farmàcia Esteve, Kine fisioteràpia i salut, Comercial Segura, Farmàcia Secanell, BEEP, Carme Miranda Fruiteria, Bufet Font, Terranova CNC, Silxama, Il Mondo Del Bambino.

Banderoles per identificar els establiments
Aquesta última setmana Nou Centre ha començat a instal·lar banderoles rígides identificadores a l’exterior dels establiments que formen part de l’associació, amb la idea de que siguin visibles des de qualsevol punt del carrer.

Aquestes banderoles, que son de color vermell viu i tenen la forma de la peça de trencaclosques característica que ha format part del logotip de l’associació des dels seus inicis, inclouen la frase “Nou Centre. Som comerç”.

De moment està prevista la instal·lació en una trentena d’establiments però es preveu que es pugui anar ampliant fins a cobrir la totalitat dels associats, més de 70.
Aquest projecte d’identificació comercial es porta a terme gràcies a fons provinents de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i compta amb el suport del Departament de Comerç de l’Ajuntament. La fabricació i instal·lació de les banderoles la fa 4M Visual, del Poble Sec.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

El 12% de la població de la Conca ha desenvolupat anticossos

L’Hospital Clínic i l’Institut d’Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS), en col·laboració amb els ajuntaments i els centres de salut de la Conca...

Igualada celebra els Tres Tombs amb format reduït i molt simbòlic

Aquest passat dissabte, 16 de gener, el tradicional dispar de morterets i el repic de campanes anunciaven el tret de sortida al 199è aniversari...

“Els clients aprofiten el confinament per fer millores a casa”

Entrevista a Divina Ribera Fontdevila i Albert Riba Ribera, de la drogueria RIBA La vostra és una empresa molt coneguda a Igualada i la Conca...

Tot un elogi a la 70a edició del Trofeu Pell d’Igualada, un dels premis fotogràfics més prestigiosos en què participa la ciutat

Un any més, aquest passat mes de desembre, el Saló internacional de Fotografia Digital ha participat d’una nova edició del gran esdeveniment del 70è...

Siderland i Roger Argemí s’uneixen per esbrinar “Per què ens hem perdut?”

Siderland & Roger Argemí presenten el seu primer senzill compost i interpretat de forma conjunta. Es tracta de la cançó Per que ens hem...
Compartir