14.4 C
Igualada
Dimarts, maig 11, 2021

L’Associació Nou Centre regala més de 4.000€ en vals promocionals

Fins el 20 de desembre els establiments de l’Associació Nou Centre, amb el suport de l’Ajuntament d’Igualada, regalaran 4.000€ en vals de descompte entre els seus clients.
Per una compra mínima de 10€ els establiments adherits a la campanya repartiran butlletes numerades de dues parts: la part que s’ha de dipositar a l’urna que trobareu al mateix establiment (no és obligatori complimentar les dades personals) i el resguard, que cal conservar fins el dia del sorteig, el 21 de desembre.

En total es sortejaran 20 premis de 125€ (repartits en vals de 25€) per utilitzar als establiments Nou Centre adherits a la Campanya, i 31 premis de 50€ per utilitzar al mateix establiment que entrega el premi. 3 d’aquests premis de 50€ s’entregaran en forma de panera.

El sorteig es farà el dia 21 de desembre, de forma presencial o online, serà públic i comptarà amb la presència de representants de l’Ajuntament. Els números premiats es donaran a conèixer aquell mateix dia.

Els participants de la Campanya d’enguany son: Podologia Balmes, Quiro Creixent, Finques Sasi, Adm. Loteria Sagrada Família, Joan Carles Joiers, Suma Supermercats, Papereria L’Avet, Instal·lacions Igualada, Pastisseria Pla, Antiga Cafeteria Soler, Fruites J. Serra, Mapfre Av. Barcelona, Autoescoles RACC Av. Barcelona, Ferreteria Tools, Xarcuteria Ibañez, Aqua Restaurant Cafeteria, Curucú bar, Cor Verd Restaurant, Drogueria Dispunt / Pintures Anoia, Auto Reparacions Catalunya, Estanc 11, Atrezzo Dansa i Teatre, Marcè & Sagarra Centre Dental, Abacicles, Moda i Complements de Dona, Anoiafoto Estudi, Color Plus Igualada, OpciNatura, Ferretaria Anoia, Prisma Fotografia, Creacions Claramunt, Institut Estètica Yvette Pons, Mobi Dyf Mobles, Pintures Ralli, Don Relax, La Bodega, Farmàcia Esteve, Kine fisioteràpia i salut, Comercial Segura, Farmàcia Secanell, BEEP, Carme Miranda Fruiteria, Bufet Font, Terranova CNC, Silxama, Il Mondo Del Bambino.

Banderoles per identificar els establiments
Aquesta última setmana Nou Centre ha començat a instal·lar banderoles rígides identificadores a l’exterior dels establiments que formen part de l’associació, amb la idea de que siguin visibles des de qualsevol punt del carrer.

Aquestes banderoles, que son de color vermell viu i tenen la forma de la peça de trencaclosques característica que ha format part del logotip de l’associació des dels seus inicis, inclouen la frase “Nou Centre. Som comerç”.

De moment està prevista la instal·lació en una trentena d’establiments però es preveu que es pugui anar ampliant fins a cobrir la totalitat dels associats, més de 70.
Aquest projecte d’identificació comercial es porta a terme gràcies a fons provinents de la Mancomunitat de la Conca d’Òdena i compta amb el suport del Departament de Comerç de l’Ajuntament. La fabricació i instal·lació de les banderoles la fa 4M Visual, del Poble Sec.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

Detingut a Igualada el presumpte autor d’una agressió feixista a València

La Policia Nacional espanyola va detenir aquest dilluns a Igualada a un jove de 20 anys com a presumpte autor d'un delicte d'odi i...

Es presenten 43 propostes per fer durant la Capital de la Cultura Catalana 2022

Acaba la fase de presentació de propostes al procés participatiu ciutadà amb un gran èxit de participació. Durant el mes d’abril, diverses entitats i...

Enquesta: creus que es repetiran eleccions al Parlament de Catalunya?

Després de les eleccions del 14 de febrer semblava que l'únic camí possible era un pacte entre Esquerra i Junts per formar govern. Tot...

Masquefa aprova dues línies de subvencions per als comerços i serveis

Amb l’objectiu de pal·liar i actuar davant les conseqüències derivades de la crisi econòmica provocada per la Covid-19, i amb l’objectiu de reactivar l’activitat...

Els Hostalets estrena una nova màquina escombradora

Els Hostalets de Pierola ja disposa d’una nova màquina escombradora està capacitada per desplaçar-se a una velocitat raonable entre nucli i urbanitzacions, reduint el...
Compartir