19.5 C
Igualada
Diumenge, 1 octubre 2023

L’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia, ofereix un servei d’atenció psicològic gratuït per la crisi del Covid19

Un article de

L’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia, ofereix un servei d’atenció psicològic gratuït per la crisi del Covid19
L

L’Associació de Psicòlogues i Psicòlegs de l’Anoia (APPA) és una entitat sense ànim de lucre que té com a propòsit apropar la psicologia a totes les ciutadanes i ciutadans de la nostra comarca.

Veient els efectes emocionals i les conseqüències en la salut mental de la població que està tenint aquesta pandèmia, l’APPA està oferint un servei de suport psicològic gratuït tant per a professionals de la salut com per a persones que d’altres maneres es veuen afectades per aquesta greu crisi.

Les demandes que arriben son variades però amb alguns temes força comuns: estats d’angoixa i impotència dels professionals i també la soledat i el dol de persones que han perdut un ésser estimat. L’atenció la realitza sempre un/a psicòleg per via telefònica o per videoconferència.

Fins aquest dimarts s’havien atès un total de 34 demandes i s’havien fet 93 telefonades. En total son, aproximadament, 48 hores d’atenció psicològica, xifres que van augmentat dia rere dia. Majoritàriament s’atenen persones grans, dones i jubilades.

Per accedir a aquest servei, cal enviar un correu electrònic a l’adreça anoia.app@gmail.com. Cal deixar el nom i el telèfon de la persona que necessita ajuda, així com una breu explicació de la situació.

Compartir
Més notícies:

L’enquesta

Més notícies

el + llegit

Piulades

#Editorial | 🏨 Més estudis… i més lloguer 👉https://ow.ly/JNpJ50PR0Ph

✍️"L’escassedat d’oferta i l’altíssima demanda comporta, lògicament, preus desmesurats."

🎓L’ @ajigualada i la @UdL_info, en converses per a nous estudis universitaris de #Medicina, #Dret i #Psicologia 👉https://ow.ly/cXWt50PR1tP

Tot plegat permetria arribar a la xifra de 1.500 estudiants universitaris a mitjà termini, al voltant del 2030