L’Arenys Bàsquet provoca la quarta derrota a fora del Physic CB Igualada

14 de novembre de 2016

senior-femeni-cbiQuarta derrota a fora de les sèniors del Physic CB Igualada contra Arenys Bàsquet un rival superior físicament i necessitat de victòries. El partit va començar amb un parcial de (9-0) en contra per les igualadines que va obligar a l’entrenador,  Pep Piqueras,  a demanar temps mort per reconstruir la situació. A partir d’aquí l’equip va fer un pas endavant i va començar a treballar defensivament, gràcies a la seva defensa agressiva i el control del rebot defensiu va permetre a l’equip igualadí corre el contraatac i anotar amb facilitat per poder entrar dins del partit, tot i que l’equip local mantenia la distància que havia aconseguit al principi del partit. El marcador al final del primer període era de (22-11) en contra del CB Igualada.

El segon quart començava totalment diferent al quart anterior i després de dos tirs lliures anotats per la Carlota Carner, autora de 23 punts, les sèniors es col·locaven a sis punts de diferència (18-24). La defensa havia provocat que les locals no anotessin amb tanta facilitat com ho havien fet abans i els triples ja no entraven cosa que provocava que les igualadines no patissin tant en el cos a cos contra les locals físicament molt superiors a elles. El final del segon període (11-17) per les sèniors i a la mitja part el marcador era de (33-28) amb una bona reacció visitant.

La segona part es complicava per les igualadines ja que l’equip local va començar molt encertat desde la  línia de 3 punts. El CB Igualada trobava anotació gràcies al joc col·lectiu i en segones opcions en el rebot ofensiu. Tot i les baixes en el joc interior l’equip seguia esforçant-se per poder remuntar el partit però un triple local posava la màxima avantatge amb el 69-52 a falta de 2 minuts que les igualadines maquillarien amb un marcador final de 71-58 per Arenys Bàsquet. El sènior femení acaba la primera volta amb un molt bon balanç de 5 victòries i 4 derrotes i sent un dels equips revelació de la primera volta de copa Catalunya.

Physic CB Igualada (58): C. Carner (23), N. Soler (5), M. Jané (7), M. Amatlle (-), B. Sellarès (5), M. Fernandez (2), B. Armengol (5), M. Teixidó (8), S. Carrasco (3).

Arenys Bàsquet (71): D.D. Lansbach, C. Gibert, M. Balmes, I. Karkri, P. Casarramona, L. Caballero, J. Kapa, A. Arola, B. Kovacevic, B. Masso, C.D: Redmon.

Parcials: 22-11, 11-17 (28-33), 19-11 (52-39), 19-19 (71-58).

Àrbitres: S. Vinyoles, O. Solà