L’Anoia se suma a la commemoració del Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament Escolar
L

3 de novembre de 2022

Els Estats Membres de la UNESCO van designar el primer dijous del mes de novembre com el Dia Internacional contra la Violència i l’Assetjament Escolar, fent especial referència al Ciberassetjament i reconeixent d’aquesta manera que la violència a l’entorn escolar, en totes les seves formes, atenta contra els drets dels nens, nenes i adolescents, la salut i el benestar.

Aquest dia té com a objectiu sensibilitzar a les persones a escala mundial sobre el problema de la violència i l’assetjament escolar, inclòs el ciberassetjament, les seves conseqüències i la necessitat de posar-hi fi.

També fa una crida als alumnes, pares, als membres de la comunitat educativa, responsables d’Educació i sectors associats, sobretot el sector de les tecnologies, per tal d’incitar-los a contribuir en la prevenció de la violència, i d’aquesta manera garantir la seguretat i el benestar dels nens, nenes i adolescents.

A la comarca de l’Anoia, la Comissió per a la Prevenció, Detecció i Intervenció enfront de l’Assetjament entre Iguals, segueix treballant i impulsant des de fa cinc anys en accions per visibilitzar i donar resposta a aquestes situacions.

El proper 17 de novembre, al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí i organitzada per la mateixa Comissió, se celebrarà la 4a Jornada de Bones Pràctiques, enguany dedicada al Bullying i la Salut Mental i adreçada a professionals i agents socioeducatius de la comarca que treballin amb infants i persones joves.

Les inscripcions poden realitzar-se a través de l’adreça electrònica ciutadania@anoia.cat A més, des del Consell Comarcal de l’Anoia es recorda a les persones que pateixin o coneguin un cas d’assetjament entre iguals que poden trucar al telèfon 699 664 718 o escriure a l’adreça mediacio@anoia.cat

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta