L’alteració dels límits entre Vilanova i Òdena torna a estar sobre la taula

60

Les alcaldesses de Vilanova del Camí i Òdena, Noemí Trucharte i Maria Sayavera, acompanyades de més representants dels dos municipis, es van reunir la setmana passada per tractar diferents temes urbanístics que els afecten.

Van parlat del PMUr3, d’una possible alteració dels límits dels termes i de la millora del ferm del carrer Montserrat al terme odenenc. La zona comercial que s’ha de construir al sector conegut com a PMUr3, de Vilanova del Camí, limita amb el municipi d’Òdena i està molt a prop del barri de Sant Pere, on no existeix oferta comercial.Per facilitar la connexió de la nova zona comercial amb el barri odenenc, es valora la proposta de fer una via segura seguint el traçat d’un corriol que ja s’utilitza en l’actualitat.

Durant la reunió també es va parlar una possible alteració dels límits dels termes, un tema que va quedar ajornat fa uns anys i que ara s’ha reprès, explicava l’alcaldessa vilanovina, Noemí Trucharte, amb la voluntat d’endreçar els termes del municipi d’una manera més lògica.

Una altra de les propostes que es van posar damunt la taula va ser la millora del tram del carrer Verge de Montserrat, al terme municipal d’Òdena. El vial presenta un deteriorament important, explica Noemí Trucharte, i és una via de comunicació molt utilitzada per entrar i sortir del municipi.