L’Alta Anoia, present al Saló de Turisme B-Travel

242

Estand Alta Anoia B-Travel - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Els pobles de l’Alta Anoia, representats pel Consorci de Promoció per a l’Alta Anoia, han estat presents al Saló de Turisme B-Travel que ha tingut lloc els dies 16, 17 i 18 d’abril al Recinte Firal de Montjuic de Barcelona i que aquest any ha celebrat el seu 25ê aniversari. La presència al Saló de Turisme ha estat important per donar a conèixer el territori de l’Alta Anoia com a destí turístic destacant l’àmbit de restauració i hostaleria, visites turístiques i recorreguts pel territori.

Els assistents al saló han mostrat especial interés pels allotjaments del territori, la seva restauració basada en productes de proximitat i els recursos naturals i patrimonials com ara la Torre Manresana de Els Prats de Rei, el Mercat de Calaf, el Castell de Boixadors a Sant Pere de Sallavinera, el Gorg de Nafre de Copons, el Memorial de l’Exèrcit Popular a Pujalt, el Parc Eòlic de Rubió, l’Art Ecclesia de Segur-Veciana o bé el romànic de Castellfollit de Riubregós, entre d’altres.

L’edició d’enguany del B-Travel ha comptat amb més de 25.000 visitants. Segons els organitzadors, set de cada deu visitants trien la seva destinació de vacances al saló.