10.6 C
Igualada
Dimarts, 28 novembre 2023

Un article de

L’alcalde d’Òdena, visita els bombers de l’aeròdrom d’Òdena-Igualada
L

Publicitat

17-09-2011-0143

Anoianotícies.cat.- L’alcalde d’Òdena, Carles Casanova, acompanyat del regidor d’urbanisme i promoció econòmica, Pep Solé, van visitar el passat dissabte, 17 de setembre, els bombers que formen part del dispositiu de prevenció i extensió d’incendis forestal, ubicats a l’aeròdrom Igualada-Odena durant el període de la campanya d’estiu.

L’objectiu de la visita ha estat conèixer de prop el treball que realitzen a la comarca i les necessitats que aquests tenen de l’aeròdrom i de les seves instal·lacions.

Els bombers, per la seva banda, varen explicar els mitjans dels que disposen a la base de l’aeròdrom i les tècniques que fan servir per la prevenció i extinció d’incendis des de l’aire. Els bombers van destacar la situació privilegiada que té l’aeròdrom per l’extinció del foc a tot Catalunya.

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha decidit mantenir activada la vigilància i els serveis de la campanya de prevenció d’incendis forestals 2011.

Cada any la campanya d’estiu acaba formalment el 15 de setembre, però, atès que el mes d’agost i el que portem de setembre han estat extremadament secs, les mesures de prevenció s’allargaran unes setmanes més.

Segons l’evolució del risc d’incendi forestal, es podrà prorrogar la mesura fins que la situació no canviï. Així, els dispositius de vigilància i reforç d’estiu del cos d’Agents Rurals i del Servei de Prevenció d’Incendis es mantindran.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies