14.9 C
Igualada
Divendres, 1 desembre 2023

Un article de

L’Ajuntament d’Òdena realitza diverses millores al cementiri
L

Publicitat

L’Ajuntament d’Òdena ha portat a terme diverses millores al cementiri, algunes de les quals s’han realitzat per adaptar les visites a les mesures per evitar la COVID-19, i que consisteixen en la instal·lació d’un dispensador de gel hidroalcohòlic a l’entrada i de cartells amb les precaucions de salut que cal prendre. Aquestes dues actuacions també s’ha fet al cementiri de l’Espelt.

Les obres a l’equipament d’Òdena han consistit en què, des del mes de juliol, s’ha instal·lat un sistema que fa que la porta s’obri i es tanqui de manera automàtica. A més, la brigada municipal ha arranjat la façana, que estava malmesa, i ha fet una rampa per millorar l’accés i la mobilitat dins el recinte. També s’han ubicat dues càmeres de videovigilància amb l’objectiu d’evitar els abocaments de residus que hi ha a la zona.

Horaris dels cementiris d’Òdena i de l’Espelt per Tots Sants
Amb motiu de Tots Sants, el cementiri d’Òdena està obert, fins a l’1 de novembre, de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 8 del vespre. A partir del 2 de novembre l’horari d’obertura serà de dilluns a diumenge, de les 9 del matí a les 6 de la tarda.

Pel que fa al recinte de l’Espelt, s’obrirà el 30 i el 31 d’octubre i l’1 de novembre, de les 9 del matí a les 6 de la tarda. A partir del 2 de novembre, estarà obert, com ja és habitual, els divendres, de les 9 del matí a les 2 del migdia.

Des de l’Ajuntament es recomana que, tenint en compte l’àmplia franja horària d’obertura dels dos espais i per evitar les aglomeracions, es facin les visites, sempre que sigui possible, els dies previs a l’1 de novembre.

Compartir
Publicitat
Més notícies:

L’enquesta

el + llegit

Més notícies