L’Ajuntament d’Òdena debatrà dijous al ple sobre el polígon de Can Morera

241
rhdr

Aquest proper dijous, dia 5 de setembre, es presentarà una moció a favor de preservar la zona de Can Morera del creixement industrial en el marc del Ple de l’Ajuntament d’Òdena.

Ahir al vespre, des de l’associació Per la Conca i el sindicat Unió de Pagesos vam consensuar en una reunió amb els partits polítics Fem Òdena i Òdena a Fons – Avancem una moció per aprovar en Ple Municipal la voluntat política de preservar de la urbanització el mosaic agro-forestal del municipi al nord de la Conca d’Òdena, que inclou la zona de can Morera. L’aprovació d’aquesta moció representarà l’assoliment d’una de les fites que ambdues entitats ens havíem marcat per evitar l’aprovació per part de la Generalitat d’una planificació agressiva impulsada pels actors econòmics més ben connectats.

“Per viure i celebrar aquest pas endavant en la preservació de l’entorn natural de la Conca d’Òdena”, des de Per la Conca s’ha convocat a la ciutadania que s’ha mobilitzat o que empatitza en aquesta lluita a acompanyar-los en aquest ple, que es farà aquest dijous 5 de setembre a les set de la tarda a la sala de Plens de l’Ajuntament d’Òdena. La moció es presentarà com a vuitè i últim punt del ple.