L’Ajuntament d’Igualada tindrà, per primera vegada, quatre dones Tinents d’Alcalde

829

L’alcalde d’Igualada, Marc Castells, ha presentat avui les tinències d’alcaldia i les diferents regidories del nou govern municipal, que passaran, previsiblement, per un ple abans que s’acabi el mes de juny. Per primera vegada, hi haurà quatre tinents d’alcalde femenines. Carme Riera serà la primera tinent d’alcalde d’Acció Social, Habitatge, i Infància. Marisa Vila serà segona tinent d’alcalde d’Ensenyament, Universitat i Joventut. Patricia Illa. com a tercera tinent d’alcalde, portarà el departament de Promoció de la Ciutat i Esports i, finalment, la jove Carlota Carner serà la quarta tinent d’alcalde, com a titular d’una macroregiduria que inclou els departaments de Governació, Interior, Hisenda i Organismes Externs.
Pel que fa als demés regidors de govern, Fermí Capdevila continuarà al capdavant de Salut i Cooperació, Pere Camps de Promoció Cultural i Relacions Institucionals; Miquel Vives, de Sostenibilitat i Mobilitat, i, Jordi Marcé de Dinamització Econòmica, Comerç i Turisme.
Castells s’encarregarà d’Alcaldia i també d’Urbanisme i Qualitat Urbana, en tractar-se d’assumptes que requeriran majoria absoluta de la corporació, de manera que haurà de cercar complicitats amb la resta de forces polítiques. L’alcalde ha manifestat que “es tracta d’un cartipàs equilibrat, amb una forta presència femenina”.