L’Ajuntament d’Igualada fomenta l’oci nocturn saludable durant la Festa Major
L

24 d'agost de 2018

L’Ajuntament d’Igualada, a través de la regidoria d’Entorn Comunitari posa durant aquesta Festa Major diferents serveis per a la promoció de l’oci nocturn saludable. Emmarcat en el projecte Nits de Qualitat, s’ha impulsat la campanya “Jo sóc la festa! Tu ets la festa! Per una Festa Major memorable, FM Salut!”

Aquest projectes es porta a terme a través de diversos espais, tant a les Barraques com al Territori Festiu, que donaran informació sobre salut, drogues, sexualitat i altres temes que poden ser d’interès o preocupar als joves. Aquesta iniciativa va de la mà amb la campanya “No en deixis passar ni una”, que promou una Festa Major lliure de comportaments masclistes.

A més, demà dissabte i també diumenge hi haurà un dispositiu d’intervenció itinerant, que recorrerà els diferents espais de festa, format per parelles d’educadores de carrer per al foment de la salut, que facilitaran informació sobre prevenció i reducció de riscos associats a l’oci nocturn per mitjà de dinàmiques i jocs sobre consums de drogues, conductes sexuals de risc o conducció.

Aquest operatiu complementarà i treballarà de forma coordinada amb el grup d’intervenció itinerant del Punt Lila per a la prevenció, sensibilització i atenció de potencials agressions sexistes, que actuarà les nits del divendres, dissabte i diumenge. També estarà format per parelles d’educadores de carrer especialitzades en perspectiva de gènere. Si algú presencia o pateix algun tipus d’agressió, pot contactar-hi directament o, si no es troben properes, fer-ho a través de les barres.

Deixa un comentari

L'Enquesta

Vas tenir en compte la qualitat dels materials quan vas comprar o llogar el teu habitatge?

Ja no s'accepten vots en aquesta enquesta