L’Ajuntament d’Igualada felicita als equips del Club Natació Igualada i l’Igualada Hoquei Cub que han pujat de categoria

11

El Saló de Sessions de l’Ajuntament d’Igualada va acollir dues recepcions per a felicitar dos equips de la ciutat que han assolit ascensos aquesta temporada. Hi han assistit els esportistes, tècnics i directius dels clubs i, per part de l’Ajuntament, l’alcalde, Marc Castells, la regidora d’Esports, Rosa Plassa, i altres regidors del consistori.

Primer ha estat el torn del Club Natació Igualada, que el passat mes de maig, amb els seus nedadors infantils i júniors, va pujar a la 2a Divisió de la Copa Catalana Absoluta. El CNI es va imposar a la Copa Catalana de 3a, que es va disputar a Les Comes, superant fins a nou clubs amb nedadors d’edats superiors i certificant així l’ascens. Posteriorment, l’homenatjat ha estat l’Igualada Hoquei Club B, que ha aconseguit retornar a Nacional Catalana. Sis anys després, el filial de l’IHC aconseguia, el segon cap de setmana del mes de juny, tornar a aquesta categoria superant el CP Roda després de remuntar el resultat advers de l’anada amb una clara victòria a la pista dels osonencs.