16.3 C
Igualada
Diumenge, agost 1, 2021

L’Ajuntament d’Igualada destina 135.000€ d’ajuts a universitaris

L’Ajuntament d’Igualada ha resolt la convocatòria de subvencions per a estudiants de Grau i Postgrau universitari corresponents al curs 2019/2020, a les quals s’han destinat 135.584 €. Es tracta d’uns ajuts amb què es vol donar suport als estudiants de la ciutat i reconèixer el seu talent i esforç a l’hora de formar-se i preparar el seu futur.
A la convocatòria d’aquest any s’hi van presentar 397 sol·licituds, 8 de les quals han estat desestimades per no complir amb els requisits establerts i la resta, 389, han estat aprovades. A diferència d’altres cursos, enguany s’han tingut en compte les dificultats per les quals han passat molts estudiants i famílies igualadines a causa de la crisi provocada per la Covid–19. Així, tal i com establien les bases de la convocatòria, s’han prioritzat les sol·licituds presentades per persones afectades econòmicament (atur, ERTO, activitats econòmiques paralitzades) per la pandèmia.
Seguint aquest criteri, s’han establert quatre categories d’ajuts:
– Estudiants que han aprovat més de 59 crèdits i que estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (109 ajuts concedits)
– Estudiants que han aprovat entre 30 i 59 crèdits i que estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (51 ajuts concedits)
– Estudiants que han aprovat més de 59 crèdits i que no estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (162 ajuts concedits)
– Estudiants que han aprovat entre 30 i 59 crèdits i que no estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (67 ajuts concedits)
D’acord amb les bases i la dotació pressupostària, les beques atorgades s’han distribuït de la forma següent :
– 109 ajuts concedits a estudiants que han aprovat més de 59 crèdits i que estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (import : 800 €)
– 51 ajuts concedits a estudiants que han aprovat entre 30 i 59 crèdits i que estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (import : 500 €)
– 162 ajuts concedits a estudiants que han aprovat més de 59 crèdits i que no estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (import : 112,24 €)
– 67 ajuts concedits a estudiants que han aprovat entre 30 i 59 crèdits i que no estan afectats econòmicament per la crisi sanitària (import : 70,15 €)
Els estudiants a qui s’han atorgat els ajuts rebran la subvenció a mitjans o finals del mes de gener.

Compartir

Més notícies

Últimes notícies

La Pobla dona un nou impuls a l’activitat de la seva gent gran

A partir d’aquest mes de setembre l’Ajuntament de la Pobla de Claramunt incrementarà les actuacions que realitza al voltant de l’envelliment actiu a través...

Racons de l’Anoia: Pujalt

El terme de Pujalt, de 31,43 km2 d’extensió, és al sector de ponent de l’altiplà de Calaf, al límit nord de la comarca de...

A propòsit d’una notable Exposició: “Natura viva”, de Carlota Delgar, a Igualada

Nascuda a l’osonenca Manlleu i instal·lada al cap d’uns anys a Els Hostalets de Pierola, Carlota Delgar se’ns presenta com una dona activa i...

Igualada tindrà les zones blaves gratuïtes durant tot el mes d’agost

Aquest any durant tot el mes d’agost la zona blava de la ciutat d’Igualada serà gratuïta. L’1 de setembre es tornarà a activar. L’ajuntament...

L’editorial: Ha tornat el foc

De nou l’Anoia ha tornat a ser assolada pel foc. Aquesta vegada a Bellprat, Santa Maria de Miralles i Sant Martí de Tous, que...
Compartir