L'Ajuntament de Montbui signa un conveni per dur a terme una Aula d’Orquestra al Mont-Àgora
L

13 de novembre de 2015

conveni aula orquestra.JPG

Dilluns va tenir lloc a l’Ajuntament de Montbui l’acte de signatura d’un conveni entre l’Ajuntament de Montbui i els responsables de l’Aula d’Orquestra, un projecte portat a terme per una entitat sense ànim de lucre i que aposta per l’ensenyament musical a través de l’orquestra. L’objectiu és la realització d’una Aula d’Orquestra que acosti la formació musical als infants de Montbui aprofitant les instal·lacions de Mont-Àgora. Com va explicar l’Alcalde Teo Romero “l’Ajuntament de Montbui dóna suport a aquesta iniciativa que pretén acostar la formació musical als més joves del nostre municipi. És una continuació del treball ben realitzat durant els darrers anys, i que hem pogut veure amb activitats com els violins. Volem acostar l’educació musical als nostres infants, aprofitant els nous equipaments de qualitat dels quals disposem”. Mitjançant aquesta col·laboració, els alumnes que vulguin prendre part en aquesta Aula Orquestra –nens i nenes nascuts entre el 2004 i el 2008- realitzaran dues i mitja de classe setmanals. Hi haurà classe d’orquestra i també classe d’instrument. Per inscriure’s a l’Aula Orquestra no és necessari haver tocat un instrument amb anterioritat.
Per formalitzar les inscripcions a l’Aula d’Orquestra cal portar la butlleta d’inscripció a l’Espai de les Arts i del Coneixement Mont-Àgora, els dimecres, dijous i divendres de 10 del matí a 1 de la tarda; i també de cinc a set de la tarda.
El preu per als alumnes empadronats a Montbui és de 18 euros al mes. Els alumnes de fora del municipi hauran de pagar 25 euros al mes. S’espera poder començar amb les classes durant la segona quinzena d’aquest mes. Des de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Montbui s’ha treballat intensament per tal de poder donar a conèixer aquesta iniciativa. També s’han editat cartells i tríptics informatius que es repartiran per les escoles del municipi.

Comparteix l'article:

Deixa un comentari

L'Enquesta

Llegeixes els llibres que et regalen per Sant Jordi?